Ahoj holky,
je tu někdo, kdo vyzkoušel snad už všechno a stále se 12 let mimi nedaří a přitom jsme oba zdraví?? Moc bychom miminko chtěly, ale přestávám už doufat.
@gugugu mne sa nedarilo 16 rokov 😉 vymenila som partnera a podarilo sa,aj so zdravotnymi problemami 🙂 Mame skoro rocneho chlapceka 🙂 Ak nemas zdravotne problemy,tak je to na psychike.....
@stellamaris Manžela měnit nehodlám 😀 , psychika si myslím, že v tom nehraje u mě moc roli, máme adopčátko, ale ta touha po vlastním mimi stále je. Gratuluji ke chlapečkovi.
@gugugu no ja som musela vymenit 😀 oplatilo sa mi,my sme rozmyslali o adopcii a podaril sa maly,ale drzim palceky,aby sa vam tiez miminko podarilo. 🙂
@gugugu Ahoj, my se teda nesnažili 12 let, ale "JEN" 7. Také inseminace, laparoskopie, IVF. První IVF a ET nevyšel, nakonec se povedl až KET. Nejsem nejmladší...
Před měsícem se nám narodilo naše štěstí. Vím, že se to asi snadno řekne, ale věřím, že to funguje - sáhni v mysli zpátky, zrekapituluj si pár posledních let, svou spokojenost se životem, váš vztah, různé okolnosti, které vás mohou ovlivňovat zvenčí... Proč to říkám - věřím, že z víc jak poloviny JE TO V HLAVĚ. My museli hodně věcí změnit, znovu se najít a znovu začít náš vztah... Srovnali jsme se psychicky a dneska si myslím, že by to nakonec vyšlo i samo. Ale to už je teď jedno. Možná jsem ti tímhle nijak nepomohla, ale i kdyby tě to aspoň trochu přiblížilo k vysněnému cíli, budu za svůj příspěvek ráda, že jsem se podělila.
Držím palce!!!
Děkuji, i když by jsme si to moc přáli, ale třeba to tak má být. Jsou ty cesty někdy těžké...
@gugugu Ahoj,tak my jenom 10 let,ale take u nas nenasli zadny duvod proc to nejde,Podstoupily jsme 8IVF a nespocetne moc dalsich ET ze zamrazenych embrii a nic.potom nam doktor v Reprofitu navrhl,ze mi udela nejaky zakrok na sliznici ,ze ji jako by narusi a ona se zacne obnovovat a ,ze potom zkusime dalci IVF.Tento zakrok byl v cervnu 7.11.2010 jsem nasla na testu dve carky,poprve ve svem zivote otehotnela jsem prirozene.ted v pondeli uz melo nase slunicko 3 roky.Takze nevzdavej se a bojuj za ten pocit to stoji a uvidis taky se dockas toho nejkrasnejsiho uzlicku-
@evicka1971 A to jste měli nativy?? Popravdě řečeno se mi už peníze do toho nechtějí dávat. A ten zákrok jsi měla v narkóze?? taky gratuluji k úspěchu.
@gugugu ne vsech 8 bylo s hormonama ,proste normalni IVf vzdycky jsem mela 16-20 vajicek,oplodnilo se tak10-12,krasne rostly a po vlozevi nic.Po tom zakroku uz nic.Zadne hormony proste jenom normalni snazenicko a v cervenci jsem mela prvni periodu a v srpnu uz tu posledni.Jo byl to zakrok v anestezii,manzel rikal ze jsem byla asi pul hodiny na sale a za dve hodiny jsem sla domu.Zadne bolesti nic,trosku spineni.
@gugugu Ahojky, naši známí mají chlapečka cca ve 4-5 třídě (nevím přesně). Měli ho po umělém oplodnění (detaily nevím, ani jestli měli zdravotní problémy). Žili s tím , že nemohou mít děti přirozenou cestou a ejhle, najednou čekají další dítě ...za pár dní mají termín porodu. Tak nezoufej, někdy umí život příjemně překvapit 🙂
@evicka1971 tak to super vyšlo!! U laparoskopie mi taky dělohu trošku škrábli, ale nevím jestli to bylo takové narušení, jako jsi měla ty.
@anien třeba přijde někdy překvápko, kdo ví
gugugu ahoj. Tak já jsem se pokoušela o dítě asi tak 20 let. Několik laparoskopií, profuky, hysteroskopie, umělý přechod, výměna parterů. Nikdy jsem nepoužila žádnou antikoncepci. Je mi 38 roků, a jsem ve 24 týdnu se svým nynějším manželem . Vyšlo to až po 4 IVF. S nynějším mužem jsem byla 2x na IVF. Já vím, ještě není vyhráno, ale jsem těhotná. Nikdy jsem to nezažila, nikdy nepotratila, ani jsem na potratu nebyla... Nevím proč to nešlo. 😕
My jsme se nesnažili ani z daleka tak dlouho, ale věřím, že nám pomohla paní s kraniosakrální terapií - už jsem ji doporučila dalším 2 snažilkám - 1 už má ročního klučíka a 2.fotku z utz 😉 Moc držím palce a obdivuju Vás - určitě se na Vás štěstí usměje!!!!
Já chodím na kranio leta a je to úžasný.. tady ke Zdence chodím
https://www.youtube.com/watch?v=1CNUeQsGZjo
docela hezky to tam popisuje i jak to probíhá..
@stellamaris bohužel taky můj názor..já si myslím,že když to tak dlouho nejde,partneři prostě nejsou pro sebe nebo by měli něco ve svém vztahu přehodnotit ☹ něco mezi nebem a zemí?
@sarusa to vravi aj moja mamka,chlapa treba vymenit......novy chlap,nove stastie 😉 s byvalym muzom by som dieta urcite nemala,bol to strasny vztah....
Děkuji za srdíčko🙂 Posílám dál.
@gugugu Tak to mě mrzí, že se nedaří a zkoušeli jste umělé? Doufám, že vás potká šťestí a ten zázrak zažijete 🙂