ahoj je tu nekdo kdo miluje taky tyhle vune? ja teda zatim jsem u vosku ale uz mám vybrany nejaky svicky ktere budeme porizovat....
@klerik ja si dnes objednala Witches Brew a Autumn Night. tak jsmem na nej zvedava. ja teda jeste s zadnou vuni nemela problem.a to trpim na migreny tak jsme rada ze zatim zadna mi je nevyvolala.jinak ja see rozhodla ze si zalozim denicek kam si budu lepit etiketu a budu si k nim psat vlastni nazor abych veeddela jaky jsm uz mela nebo ne :D
@klerik a nad tim vyranym pradlem jsme dnes premyslela
To já si je kupuju normálně v obchodě, jinak bych se neodvážila.. Vždycky tam strávím slušnou dobu😁 To pradlo jinak krasne voni, pry je to jedna z nejprodavanejsich vuni. A z tech, co jsi psala ani jednu neznam, ale maji jich mraky ze, tak se ani nedivim😉
tak u nas moc velky vyber prave neni.jsou to cerny vosky co si vybral pritel :D skoda ze se nas tu jeste neseslo vic.na fb je hezka akce kde si zensky posilaji vosk jako prekvapko a napisou o tom neco a takhle dokolecka.takova retezova hra 🙂 ale blby je ze to je hlavne pro ty co si mezisebou objednavaji svicky atd no :( takhle jsme to mohli rozjet i u ostatnich
To jsme vazne jen dve?
Akurat v praci palim Cerstve narezane ruze...a voni nadherne. A budu pokracovat dal. Na zimu se chystam nakoupit nejake zimni vune....korenene atd. Uz se tesim...uz jsme 3.
Parada...jak vune je ta velika? Ja palim svicky porad...bud v praci..nebo pak doma.
Prisel mi dnes mejl, ze je k prodeji nova zlata kolekce, vypada luxusne. Asi z toho budu neco potrebovat😍
@bauskka jee super ja mam par vosku ale vsechny nacaty :D
@smudlinka24 jojo taky jsmekoukala a premyslim ze neco objednam
Tak to vypada ze uz budu objednavat svicky atd na novou adresu.v tydnu jdu koupit par novych ktery schovam na prvni den v novym byte.doufam ze konecne nam novy start v jinym meste prinese stesti
@vendelinka08 tahle je 411 gramu takze je to ta stredni velikost.
@chiara1990 zatim jsem vypalila tu tresen a ta teda voni nadherne 😊
Tak ja jeste behem vikendu objednala par vosku a memuzu se dockat az prijdou.nejhorsi je ze ja snad nikdy nic necitim ani u jinych vonavek ci ruznych blbosti do zasuvky :( kdyz nekam prijdu hezky to tam voni a me doma proste ne ani pri zapaleni :(
@bauskka az zkusis makronky dej hned vedet premyslim zda do nich jit :D
@chiara1990 tak jsem zapálila dneska ty makronky. Dostala jsem je jako dárek k narozkám a není to vůně podle mého vkusu. Dala jsem jen menší kousek vosku a provoní to obývák trošku decentně. Dát ho celý, tak to bych asi nerozdýchala .. =/ =D mám radši jemnější vůně =) voní sladce
@bauskka dekuji za recenzi 🙂
@chiara1990 bych kurnik taky jela vykoupit celej krám. Už nemám co pálit 😔 Mám už jen čajovky z ikeai a dva vosky od yankee.
@bauskka ja vcera opet koupila vosky muj uz je nasranej ze misto toho abych resila stehovani provonuji novy byt :D ja uz mam i seznam na nakup sviceka doplnku knim do ikei :D
Ja se musim ovladat .. mam tesne pred porodem a oenizky budou potreba jinde .. nicmene uz piau seznam jeziskovi 😅 ale do vanoc urcite jeste nejakou poridim
Ja jsem dlooouho odolovala.Jenze tento tyden sem objednala Yankee ale ty nejmensi ve skle.Abych vedela jak voni a nesekla se.No a ma objednavka je Autumn Glow.Na ni jsem se strasne tesila.Po zapaleni ji proste necitim:( .Pak jsem objednala Cinamonn Stick (skorice) a to je bomba.Musim furt k tomu cuchat a jak to zapalim😍 miluju ji .A dnes sem objednala dalsi :D Champaca Blossom - od teto vune mam i vosk a musela sem koupit i svicku :D
Dámy, hlásím se do party a rovnou mi prosím vás poraďte. Mám doma jednu velkou nepálenou Golden sands, ale úplně jsme si nepadly do noty. Snad je už v EU nedostupná, za kolik ji mám tak nabídnout k prodeji? Jo a kdyby tu měl nekdo Sun and Sand, kterou nechce, tak bych se jí docela ujala 😉
@treasurka ahoj ja ji nedavno videla za 500kc.jinak ani nevim jak voni obe :D ja posledni dobou vubec necitim poradne nic :( a to co mi vonela tak mi najednou smrdi :(
Jáá! Moje nejoblíbenější jsou asi Winter glow a Spiced orange. Ted jsem si poprve koupila vosky a zkusila jsem jeden a navzdory tomu, co rikala slecna v obchode, mi pripadal silnejsi nez svicky. Ale mohlo to byt druhem vune. Byla to ta ala vyprane pradlo☺ pripadalo mi, ze me z ni trochu skrabe v krku dokonce..