Milenci. Jak je to dnes s hýčkáním?

7. čer 2024

Tak jsme se dneska bavily s kamarádkou. Má milence, ale vůbec si jí nehýčká, žádné dárečky, večeře atd. Když jsem já jako svobodná měla milence, tak ten mi teda koupil občas kytku, občas dárek, občas večeři. Jak je to dneska s milenci? Fakt jsou škrti co nepustí korunu? A prosím nechci tady rozebírat zda je správné mít milence.

rosalindamelinda
7. čer 2024

😂 tvlééé 😂 to jsou zas páteční srajdý... tak, ať si sežene lepšího milence, ať ho vymění, asi si neumí vybírat no...pokud ten sex není teda naprosto bombastický, tak je jí ten milenec naprosto k ničemu 😝

merope
7. čer 2024

Jsem měla za to, že milenec slouží k něčemu jinému než na kupování dárečků 😀 - naopak teda bych řekla, že kytky, dárečky - to je nejlepší cesta k prozrazení 😀.

hasara33
7. čer 2024

Kamarádka je koukám charakter 🙄 podvádět a ještě si stěžovat, že milenec nekupuje dárečky, ta by si zasloužila tak maximálně nakopat od zadnice jak od milence, tak od manžela 🙈🙈
Nicméně k otázce - proč by měl milenec kupovat vdané ženě dárky nebo večeře? Já tedy žiju v domnění, že milenec je pouze na šu**ní a možná nějaký klábosení - nic víc. Dárečky, večeře, dovolené apod...kupuje muž perspektivní ženě, s kterou chce začít vážnější vztah a ne té, s kterou to nikam nepovede. 😉

autor
7. čer 2024

@hasara33 Tak na sex může mít i manžela.

autor
7. čer 2024

@merope Tak kdyby dostala šperk, pochybuju že manželé ví, kolik má žena šperků. Nebo parfém si zase může koupit i sama, to samé něco na sebe.

merope
7. čer 2024

A pokud má na sex manžela, tak na co má toho milence? A pokud s milencem nespí, tak jsou to jen kamoši - nebere to on, že jsou prostě kamoši (s tím, že ani třeba neví, že žena před mužem tají, že někam spolu chodí)?

moudivlacek
7. čer 2024

já bych tady toho trolla moc nekrmila, už ten úvodní příspěvek je na odstřel :D se někdo při pátku nudí co?

autor
7. čer 2024

@merope Oni spolu spí. A proč ho má, asi zpestření běžného života?

autor
7. čer 2024

@moudivlacek Nudím se, to je pravda 😄 Ale tak i ve filmech si milenci hýčkají milenky. Kdysi mi vyprávěla babička i mamka, že za jejich časů když už nějaká měla milence, tak dostávala pozornosti.

rosalindamelinda
7. čer 2024

Jesisi tak to je moc - vyprávěla mi babička i mamka!!!!!!!!!!!! 👏 takže plná rodina d**** tyjo, noooo dobrý, tak se vychovávají vnučky a dcery, fakt super 👍 To já si myslím, že moje babička a mamka byly věrné ženy, které žily ve spokojených manželstvích 🙂 A já mám to samé, štastné manželství a neměnila bych.

autor
7. čer 2024

@rosalindamelinda Kdo říká že byly nevěrné ony?

tasimia
7. čer 2024

Tak tomu svému milenci vynadej, ze se chová jako skrt.
Takové známá, známé říkala. To známe 🙂

merope
7. čer 2024

Oni spolu spí = on ji má na sex. Ty říkáš, že na sex má manžela - no, tak má na sex manžela i milence. A milenec bere, že ji má na sex. Ne na večeře a dárečky, na sex.

eviicka
7. čer 2024

Když to budu brát ohledně filmů... vdané milence nic netřeba kupovat, ta má doma jiného, ještě by se neco prozradilo. Dárečky se kupují mladým, věrným milenkám, které je třeba trochu vydržovat, aby hezky čekaly.

Ale osobní zkušenost nemám a ani mamka s babičkou mě dostatečně nepoučily.

suzanna123
7. čer 2024

@tasimia žádný milenec není, tyhle diskuze o h..., tu skáčou od jisté doby pravidelně.

tasimia
7. čer 2024

@suzanna123 všimla jsem si ;).

exbordelar
7. čer 2024

Kdybych dostala od sveho potencionalniho milence kytku, tak ji vyhodim v prvnim kosi, ktery potkam, nez dojdu domu 😂

fyii
7. čer 2024

@hasara33 ona ale nepise, ze je vdana...milence muzeme mit i svobodna ne, aniz by meli vztah..

hasara33
7. čer 2024

@fyii to máš pravdu, ale tak předpokládala jsem to, obecně se termín "milenec/milenka" používá pro bokovku 🤷🏼‍♀️

mysh_me
7. čer 2024

Jo jo, uz ani ti milenci dneska nejsou, co byvali! 😀 Asi ta inflace 😂

irmamala
8. čer 2024

Asi tak dobra nejsi, abys mu stala za investice. Jo promin, vlastne kamaradka……😃

fyii
8. čer 2024

@hasara33 takhle bych si to nevykladala.. milenec je ten s kym mam jen sex...vubec to nemusi byt bokovka. Dneska je spousta lidi, ktera se nechce nijak vazat, ale ma urcite potreby a vidaji se jen kvuli nim a jinak si ziji svuj zivot, ktery jim tak vyhovuje

hasara33
8. čer 2024

@fyii jasný, pak v pořádku 😉 ale tady si myslím, že se opravdu jedná o milence - bokovku 🤔

ceskemaserky
Odpověď byla odstraněná
Zobraz