Ahojte holky 🙂 neobjednvala s Vás niektorá zo stránky http://santobags.com je to stránka Michael kors a chcem vediet či sa jedna o originali alebo fake...
Dakujem za odpovede
praveže ešte som nič neobjednala.Bojim sa či to neni nahodou fake.Ja fejky nekupujem tak preto sa pýtam či nema tiekto skusenost.Platila si predom alebo?
@slavkakopaskova platila som online akurat rano a uz to lutujem a neviem ako to teraz zrusit. Urcite to nebide original..neviem preco som mala tu chvilkovu slabost. Ja som dala za original 400 eur a teraz som objednala za 50 eur kabelku. Chcem to dako zrusit
No ved prave,že original stoji cca 400 a viac zaleži,aku chceš a toto mi príjde dosť lacne.Možno je to origianl a ozaj maju vypredaj až 70% ale,aj tak neviem.Preto som písala či nema niekto stou strankou skusenosť a neobjednval už z nej.Uff tak to neviem,ako ti poradiť :/
Ahoj,stránku jsem zběžně projela a některé výrobky se shodují s výrobky Michael Kors..podle mě to ale budou repliky..V kabelkach neporadím,ale našla jsem tam boty,které jsem měla (tenisky,dvoje páry,které jsem musela reklamovat)a taky jiné,které jsem viděla i zkoušela v obchodě..plus nějaké šperky..nejsem odborník,ale máme tady originální obchod a popravdě,když se mi boty za 135 a 140liber rozlepily během měsíce a ty druhé za pouhý den,byla jsem v šoku!teď jsem ty dražší na téhle stránce našla za 16euro,což je odpovídající cena za tu kvalitu☹
Uff tak pekne:/ ja som si boty ešte nekupovala takže skusenost nemam.Ale,naetvalo by ma kebyže dam take paniaze sa boty a oni sa rozlepia.Takže myslíš,že to original nebude? Ja nemam rada fake,ale takto to neviem rozoznať :( takže asik skor neobjednvať ...
@slavkakopaskova oni taky někdy tyhle stránky můžou používat originální fotky a pak ti přijde domů fake...jedině si zkus něco vybrat a porovnej to s originální stránkou,jestli tam ten stejnej výrobek najdeš a pak už je to risk,co přijde ve finále domů..mě teda hodně zklamali po těch zkušenostech s botami,i když vrátili peníze hned na ruku,ale stejně je to všechno vyráběný ve Vietnamu a nepoužívají ani kvalitnější materiály,což jsem třeba u těch bot zrovna očekávala..
@jennnyg ono všetko teraz vyrabaju vo Vietname,Čine atd...je to jedno či je to lacna alebo draha vec.Štve ma akurat to,že si za boty,kableku zaplatim dost a očkavam aj kvalitu a malo,kedy to tak aj je.Skusim mrknuť a uvidm moc dakujem za Tvoj názor.
Videla jsi ceny? Ne, original to opravdu byt nemuze 😂
Ceny som videla :D ale,je tam aj normalna cena a potom aj ta znižena 😉
Holky, je to fake. Snad su nemyslite, ze kabelka od MK bude stat 20/30€. To fakt nee 😄
@slavkakopaskova tak to se dělá běžně, aby zákazník koukal, jak moc to zlevnili. správná cena je ta snížená, ta vysoká je tam jen na parádu, nikdy to tolik nestálo🙂.
To je dnes už tak známá finta, že snad aní není možné o ní nevědět.
Obchodník koupí věc za 100, prodává za 150. Vystaví na pult, napíše cenovku: původně: 300...sleva 50%, nyní jen za 150.
A je na svém, přičemž zákazník valí oči a raduje se, jak ušetřil.
@journals
http://santobags.com/index.php?main_page=produc...
https://www.michaelkors.co.uk/keaton-perforated...
Souhlasim s tebou, co se tyce cen, ze by to zrejme original byt nemohl, ale konkretne treba tyhle boty.. Nemuzes rict podle obrazku, ze to neni original..
Pravda je, ze jsem v minulosti i narazila na to, ze na oficialnich americkych strankach jsem nasla boty zlevnene na dvacet dolaru a ty same na uk strankach za 70 liber.. Ja chapu, ze neco stoji ty boty sem privezt apod, ale to prece nikdy neudela takovy rozdil.. Po svoji zkusenosti s dvoji reklamaci bot za jeden mesic muzu rict, ze v pripade Michael Kors opravdu kupujete jenom znacku, kvalitu ani nahodou.. A nahodou mam i z Ameriky Michael Kors softshellovej kabat, na kterej nemuzu rict ani popel, absolutne perfektni do naseho skotskeho pocasi.. Je to asi vyrobek od vyrobku..
@jennnyg nemyslis si, ze by ty fotky mely byt fotky tech padelku, ze ne? ))
@berenika39 to si určitě nemyslím,myslela jsem to tak,že je konkrétně z těchto fotek těžko poznat,jestli se jedná o padělek...Ale jak jsem psala výše,sama jsem se setkala s tím,že na oficiálních amerických stránkách měli boty za dvacet dolarů,tak by se teoreticky dalo i jednat o originály..Ať si uživatelka zkusí spíš najít recenze na ten obchod,i když spousta lidí stejně nepozná,jestli se jedná o padělek nebo ne.
@jennnyg No, nechtěla jsem to psát tak narovinu, ale jestli si tu opravdu holky myslíte, že kabelka od MK bude stát 20, 30 euro a bude to originál, protože mají postahované originální fotky, tak jste hodně naivní a (omlouvám se) také hloupé, pokud jste jim poslaly peníze a očekáváte originální kabelku.
Nedávno mi manžel ze států kabelku do MK přivezl a stála 300 dolarů, ta eshopová cena mi přijde fakt směšná. Jsou to klasické fake stránky. Když to nepoznáte podle fotek (které jsou samozřejmě stažené, přeci tam nebudou fotit nějakou hrůzu) tak je to jasné podle fotek. Fake věci nepodporuju, takže pokud něco chcete, kamenný obchod MK je jistota 😉
@journals já bych samozřejmě uprednostnila oficiální obchod,ale pouze americký..protože tady jsou ceny prostě natažený..jsou prostě lidi,kterým nevadí mít padělky,tak ať si třeba objednají..já mám na věci od korse chlapa a ten ví,že stejně jako zakladatelka nechci zadnej padělek doma,to radši nic😉
Však ano, ať si tu každý kupuje co je jemu a jeho peněžence libo. Ale jestli tě kabelka ze států vyjde levněji než tady je vhledem ke clu otázka... ono to zase až tak hodně natažený není (max. 1000, 1500,- na kabelce). Na amerických stránkách jsou uvedené ceny bez daně. A myslím, že stejně ti ze států do Čech nic nepošlou, ale nezkoumala jsem, tak nevím do kterých států posílají a do kterých ne. Není to automaticky do všech.
Smarja, vždyť to je fake jak vysitej. Celý ty stranky jenom křičí FAKEFAKEFAKE!!!!!!
@slavkakopaskova
@slavkakopaskova ahoj, objednavala si z tej stranky nieco? Ja som teraz objednala a mam obavy co pride 🙂