Ahoj,chtěla jsem se zeptat,když už mám 8 let smazaný fb,je možné že i prez to,že je smazaný,zobrazí se protiatrane na mesangeru konverzace s mým jménem? nebo tam bude třeba neznámý uživatel. diky
@pethell To sice ano,ale když já ho mám smazany tak ta dotyčná osoba které jsem psala už tam nebude mít moje jméno ne?
Pokud je i Messenger deaktivovaný, tak se jméno neukáže. Myslím, že FB po nějaké době smaže profil natrvalo, pokud tam tedy nebyla nastavené automatické obnovení po nějaké době.
@anniej moc dekuji
Bude tam ta dotyčná osoba mít zobrazeno "uživatel Facebooku"....ještě jde o to, jestli ho máš jen jakože deaktivovaný, že se nezobrazuje tvůj účet, ale když bys chtěla, můžeš se přihlásit a pokračovat v činnosti - to by tam pak jméno bylo... a nebo úplně deaktivovány, smazána veškerá aktivita....to tam pak bude ten uživatel Facebooku
@klchudik Je úplně deaktivovany
V tom případě by se mělo zobrazit uživatel Facebooku a nemělo by být možno odepsat
@klchudik Mockrát Vám děkuji a profilova fotka se také nezobrazí?
Ne, neměla by se zobrazit.
@klchudik moc dekuji a ještě že zeptám, datum a čas ano?
@klchudik Moc dekuju 🙂
Jj ten jo
Muj kamarad mel fb,zemrel,ma ho deaktivovany nebo zruseny,nevim...A kdyz vlezu do messengeru,stale tam mam veskere zpravy,co jsme si psali. Vcetne fotek a jeho jmena...
Ano, je to možné. Já si smazal FB a dal jsem používal Messenger