Ahoj holky, mám prekérku.
Mám nového chlapa, tento týden má svátek. Co byste daly jako maličkost, aby to nebylo moc, ale věděl, že jsem nezapomněla?
Známe se dva roky, spolu jsme měsíc. Nechci dávat nic závazného, nic mě nenapadá. Jen třeba - v bývalém vztahu neměl ženskou, která by se o něj starala, nevařila, nepekla, neuklízela, na vše byl sám... Je hloupý nápad upéct mu třeba bábovku nebo štúdl? :D jako maličkost i pro pobavení? Je to srandista a sladké má rád, tak nevím.
Co byste daly vy? Budu ráda za každý nápad. 🙂
@alilali Protože bydleli ve stejném baráku jako já, proto se známe. 🙂 znala jsem i ji a kdybych nebyla slušně vychovaná, tak bych ji už tenkrát něco řekla. Dělal první poslední a ona se k němu i před ostatními chovala jako by byl kus hadru, takže to vim opravdu z vlastní zkušnosti. 🙂
Jídlo a sex je pro ně stejně to hlavni..Tak pokud mu nechceš darovat nezapomenutelnou noc plnou vášně, tak ta bábovka je super nápad 😁
První mě napadlo víno, čokoláda. Ale jestli umíš dobrou bábovku, tak proč ne😉
@sim244 Přijde mi to jako fajn nápad 😊 Je to něco, co využije (sní), nebude to nikde chytat prach, není to předražené (co byste si potom dávali k narozeninám nebo vánocům?) a zároveň do dárku vložíš svůj čas a energii. A co si budeme povídat, ukážeš mu, že jsi ochotná o něj pečovat 😉
@emillyhk Jestli o to bude stát...jsou chlapi kteří nemají rádi přehnanou péči jako by byli mimina...
@klokanka31 Nemluvím o přehnané péči a určitě to z chlapa nedělá mimino, když mu žena k svátku upeče něco dobrého, když ví, že ho to potěší 😉
Je to super nápad. My spolu byli s mužem něco přes měsíc, když měl narozeniny....také jsem mu pekla bábovku 😉
Já měla narozeniny asi po 2 (2,5) měsících od prvního setkání. Partner mi tenkrát dal dárek v takové cenové kategorii v jaké si dáváme dárky dnes. Na svátek si dáváme spíš drobnost ve stylu, kafe, kvalitní čokoláda, čaj. Za mě nemá smysl dárky k svátku šponovat cenově do nebes. Bábovka je za mě v pohodě, ale já peču celkem často, i když nikdo nic neslaví 🙂
@sim244 klidně bych mu upekla i nějaký dortík - to je super nápad! Minipavlova je brnkačka a s čerstvým ovocem a pravou šlehačkou je to slavnostní topka 😍
Pokud se rozhodla pro bábovku, tak proč ne 🤷🏼♀️ Minipavlova byl takový nápad...
Můj taťka má svátek dnes 😄 právě jsem objednala tužku, klíčenku a půllitr, vše od značky jeho oblíbeného piva.
Partner má svátek v listopadu a vím, že ho potěším bonbóny Haribo, Milka čokoládou a Kinderčoko... Mě pozval k svátku na večeři a dostala jsem květiny 💐
@sim244 Neni to hloupe, babovka ci strudl mi prije mile, je to fajn napad 😉