Prosím přemýšlím o menstruačním kalíšku ale nevím jakou zvolit velikost. Mám sice dvě děti, ale obě přišly na svět CS.. mám se tedy považovat za ženu, která nikdy nerodila?
Děkuji
Ja na kalisek nedam dopustit. Mam Lady cup velikost L, i kdyz jsem jeste nerodila, ale je mi uz pres 30, tak proto.
@apple_tree taky mi je přes 30....
@aviho dekuji za odkaz....přičtu si to, zatím jsem jen zběžně koukala, ale níže je to více popsáno.... Když jsem četla komentář napadlo mě :
Bože co znamená ženy ve "zralém věku"
Bude mi 32, menstruací mám sice po dětech silnější ale asi netuším co znamená silná menstruace.... Aktivní? No sportovec nejsem, ale gaucovy povaleč taky ne...😝
Já taky ještě nerodila, ale kupovala jsem si větší velikost kvůli velmi silné menstruaci. A byla jsem fakt spokojená 🙂
"Obecně lze říci, že větší velikosti jsou pro ženy po porodu, ženy ve zralém věku a pro ženy se silnější menstruací. Menší velikosti kalíšků jsou určeny pro mladé dívky a aktivní ženy, pro ženy se slabší nebo normálně silnou menstruací."
Nalezeno zde: http://www.kalisek.cz/velikost-barva.php
Mě osobně nesednul, pořád jsem ho cítila, ale kamarádky maximálně spokojené. Dokonce ho jedna používá i do bazénu a i když předtím trpěla na infekce, tak s kalíškem nic 🙂