Dnes jsem narazila na menstruační kalhotky Sayu. Nemáte některá zkušenosti s nimi i se Snuggs? Zajímalo by mě jejich srovnání.
Obecně jsou lepší recenze na Sayu. Na FB je hned několik skupin, kde jsou recenze.
Snuggs neber. Za me kus hadru za takove penize. Mam jich vic a nejvic mi sedi klasicky z Dm. Jsou pohodlne a vypadaji pekne.
Susti velice podobne jako ostatni. A susteni je na nich resim jako posledni.
@gracinka7 já snuggs mám a nemám k nim jedinou výhradu, jsem naprosto spokojená 😉 nicméně věřím, že to není pro každého a je jedno jaké značky jsou 🙂 nevím v čem konkrétně tkví tvá nespokojenost, ale myslím si, že třeba pro ženy se silnou menstruací nejsou úplně vhodné, maximálně v kombinaci ještě s něčím (vložky, kalíšek atd...)
Mám Sayu a jsou skvělý. Teda já ani nezaznamenala "šustění" 😁 . Po 2 cyklech jsem otěhotněla, takže další zkoušení až příští rok. Ale určitě půjdu ještě do dalších této značky
Doporucuju Sayu
perties kalhotky jsou nejlepší!! Stojí za to vyzkoušet. Změnilo to můj život, hodnocení po 6 měsících používání. Super pohodlné, neprotékají a organický příjemný materiál.
@gracinka7 zkus fb skupinu kalisnice