Prosim tip na kalhotky, vsude ctu snuggs nic moc po par vyprani. Pouzivam kalisek, ale obcas par kapek protece a me to toci strasne a intimky mi vadi. Pak na noc musim jednou vstat a kalisek vymenit a pak v noci cucim do stropu po te sprse. Jak vstanu tak jak je plny, tak se asi tim pohybem hybne a zacne protekat. Uz mi z toho jde hlava kolem. Ocenim tip.
@lani1
Co vetsi kalisek?
@zelenaesmolda netusim, jestli by to vyresil
hodně chválí SAYU
Jestli opravdu jen pro sychr, bohate postaci kalhotky z DM. Maji peknou krajku, nikdo nepozna, ze jsou to men.kalhotky. Nebo pak varianta z Primarku. 3kusy v baleni cca do 5kil. Taky super.
@lani1
Tak kdyz se v noci naplni tak asi vyresil…
@zelenaesmolda tak jasne ale jak vstanu, tak s nim asi hejbnu nejak vic treba mam nejaky nezpevneny svaly nebo nevim a jak pisu obcas kapka ukapne i pres den
@lani1 já s kalíškem měla trošku problémy po druhém porodu.. prostě mi nějak už neseděl, taky občas trochu proteklo, tak jsem pořídila jiný a zase úplně v pohodě 😉
Jinak ty kalhotky jsou jen můj názor, třeba ty Dorina hodně chválí 😉 mně ale přijdou hodně umělé a přestože se o ně starám podle doporučení, tak se i trochu rozlepily lemy (jsou bezešvé), takže jsem je šila 🙈.. ecomodi mají stejný střih, ale jsou normálně šité a bavlněné, mám různou savost a vydrží 😁 loveluna bych doporučila brát kdyžtak asi menší, protože mně se strašně vytáhly 🙈
@lani1
ja mam taky absolutne nezpevnene svaly,zkusila jsi merulu?
@zelenaesmolda mam a sedi mi ale je maly objem, chci koupit tu nejvetsi, jen se bojim, ze mi bude jeste vic mackat mocak, ze zacatku bud to blbe zavadim, kdyz mam jeste cipek nahore a litam porad curat anebo nevim
@lani1
Zkus a uvidis.Merulu prodas kdyztak rychle.Jsi ve skupine kalisnice na fb?
@lani1 také používám kalíšek a i menstruační kalhotky. Mam snuggs, dorina, loveluna a ecomodi. Za mě nejlepší ecomodi 😊 jsou mi příjemné a vydrží 😊 snuggs nic moc, loveluna se strašně vytáhly a dorina jsou na mě moc umělé 🙈