Jako nevím, jak ostatní, ale já toho mám už dost, ze stručného názvu, z kterého je jasně poznat o co jde, se stane nesmyslný název, jak kdyby ho psal puberťák. Opravuji texty českým e-shopum, takže co se nějakého psaní a skládání vět týče, vím hodně a to, co tady čtu, mi rve často oči. Jak nejlépe se proti tomu bránit? Kdo to má na starost a komu se tedy mám ozvat? Pokud vás víc nesouhlasí s měněním názvů, tak by bylo fajn, kdybychom napsali všichni.
Kdyby jenom to, ale včera tu byly i názvy,které neodpovídaly obsahu
@amazonkajanik no však já jsem včera napsala jasný nadpis "píchání v podbřišku 31tt" a oni tam dali název něco s nejakyma laznema :D hrozný, pak člověk vypadá jako blb
Od doby co nekdo napsal, že pokud oni změní název, my už to nemuzeme smazat, tak se raději ani na nic neptam. Nikdy clovek nevi kam se co zvrtne a pak se někde dožadovat odstranění...
No a o tech formulacich ani nemluvím. Člověk by kolikrát poradil/vyjádřil se, ale já ty opravené nadpisy uz ani nectu.
Amen. Mě fascinuje, když do napíšou pripisou Máte rádi? Zkušenost? Tak kvůli tomu asi dotyčná píše, ne? O hrubkach ani nemluvim