Ahoj, holky jdu se nejspíš vykecat a poslechnout si vaše příběhy 🙂Tento rok mi bude 29 a tak přemýšlím kde se vůbec seznámit 🙂zaregistrovala jsem se na seznamce, ale mám pocit že to je buď samý pohádkář nebo nemakačenko co žije ještě u mámy, nebo chlapi co mají rodiny a hledají milenky 🤭nejsem žádný pecivál, s kamarádkou hodně cestujeme, chodíme posedět na drink, podnikáme různé výlety s partou kde máme možnost se seznámit, ale mám pocit že slušní chlapi co se nebojí práce a závazků prostě došli 🙂jak jste to měli vy? Měli jste paniku kolem toho 30 roku že zůstanete samy? Nebo jste se seznámily až v pozdějším věku a stihly mít rodinu 🙂
My se seznamili v mych cerstvych 30 (kolem narozenin jsme si tam zacali psat a brzy se i potkali) s manzelem pres Tinder. Uspech po x konverzacich/schuzkach presne s takovymi, co popisujes 🙈 to by vydalo na knizku, co se tam da potkat. Ale nakonec prece jen. A ted v 31 jsme svoji (manzelovi 38) a cekame mimco. Takze da se najit i kolem 30 🙂
Ahojky,snad ti taky zvednu náladu,já manžela potkala až ve 35 ,první miminko 37 a teď čekáme druhé 🤗,takže neboj až to přijde ,tak to přijde . Je pravda ,že jsem původně dítě plánovala kolem 30,ale než být s chlapem co za to nestojí a pak zůstat s miminkem sama,raději jsem čekala na toho pravého 😉. Jo a manžela jsem teda potkala v práci.
@evellin123 bývalý přítel byl taky z práce a dopadlo to dost špatně takže toho se držím dál 🙂a neměla jsi kolem 30 taky takové pocity že ti ujíždí vlak 🙂
@singl1994 to víš ,že měla a mrzelo mě,že to není podle mých představ ,ale zas na druhou stranu znám tolik rozvedených lidí ,že toho nelituji ,než mít za každou cenu děti a nebo chlapa o kterým bych věděla,že to není ono jen lepší být sama. Já jsem třeba začla chodit cvičit s kamarádkou ,tam jsem se taky seznámila,sice to nevyšlo,ale byla jsem ,alespoň v kontaktu s lidma.
@singl1994 jo a dokonce můj manžel mi tenkrát řekl,že kdybych měla dítě ,tak by do mě ani nešel ,takže ten byl naopak rád,že jsem ve 35 bezdětná 😉a takových chlapů co chtějí rodinu až později je dneska opravdu hodně je jiná doba ,takže se opravdu neboj a 30 let je prostě super věk už máš nějaké zkušenosti a to nejlepší ještě před sebou 😉🤗
@evellin123 taky už jsem si tu pomyslnou hranici na děti posunula do 35🙈já si taky neumím představit chlapa s dítětem. To je asi moje jediná podmínka
@singl1994 já se tedy s chlapem seznámila před 12 lety na Badoo, ale byl výjimka mezi úchyláky nebo ženatými. Jinak na mě vyskakuje pořád na fb skupina aktivní nezadaní, tak to zkus, jestli máš Facebook.