Měly jste paniku kolem 30. roku, že zůstanete samy?

singl1994
24. bře 2023

Ahoj, holky jdu se nejspíš vykecat a poslechnout si vaše příběhy 🙂Tento rok mi bude 29 a tak přemýšlím kde se vůbec seznámit 🙂zaregistrovala jsem se na seznamce, ale mám pocit že to je buď samý pohádkář nebo nemakačenko co žije ještě u mámy, nebo chlapi co mají rodiny a hledají milenky 🤭nejsem žádný pecivál, s kamarádkou hodně cestujeme, chodíme posedět na drink, podnikáme různé výlety s partou kde máme možnost se seznámit, ale mám pocit že slušní chlapi co se nebojí práce a závazků prostě došli 🙂jak jste to měli vy? Měli jste paniku kolem toho 30 roku že zůstanete samy? Nebo jste se seznámily až v pozdějším věku a stihly mít rodinu 🙂

mishka87
24. bře 2023

@singl1994 já se tedy s chlapem seznámila před 12 lety na Badoo, ale byl výjimka mezi úchyláky nebo ženatými. Jinak na mě vyskakuje pořád na fb skupina aktivní nezadaní, tak to zkus, jestli máš Facebook.

jaja01k
24. bře 2023

@singl1994 Já můžu doporučit prijdapotkej nebo spolecneaktivity. Pokud to tedy ještě funguje, už jsem se dlouho neseznamovala 😃 Mně tento způsob seznamování velmi vyhovoval, zažila jsem spoustu skvělých akcí, poznala plno fajn lidí, žádní ženatí (nebo) úchyláci 😀

singl1994
autor
24. bře 2023

@mishka87 těch skupin už na fb mám 🙂

singl1994
autor
24. bře 2023

@jaja01k taky jezdíme s jednou takovou partou 🙂

teenyel
24. bře 2023

My se seznamili v mych cerstvych 30 (kolem narozenin jsme si tam zacali psat a brzy se i potkali) s manzelem pres Tinder. Uspech po x konverzacich/schuzkach presne s takovymi, co popisujes 🙈 to by vydalo na knizku, co se tam da potkat. Ale nakonec prece jen. A ted v 31 jsme svoji (manzelovi 38) a cekame mimco. Takze da se najit i kolem 30 🙂

singl1994
autor
24. bře 2023

@teenyel to zní dobře 🙂Dobře se to poslouchá 🙂

evellin123
25. bře 2023

Ahojky,snad ti taky zvednu náladu,já manžela potkala až ve 35 ,první miminko 37 a teď čekáme druhé 🤗,takže neboj až to přijde ,tak to přijde . Je pravda ,že jsem původně dítě plánovala kolem 30,ale než být s chlapem co za to nestojí a pak zůstat s miminkem sama,raději jsem čekala na toho pravého 😉. Jo a manžela jsem teda potkala v práci.

singl1994
autor
25. bře 2023

@evellin123 bývalý přítel byl taky z práce a dopadlo to dost špatně takže toho se držím dál 🙂a neměla jsi kolem 30 taky takové pocity že ti ujíždí vlak 🙂

evellin123
25. bře 2023

@singl1994 to víš ,že měla a mrzelo mě,že to není podle mých představ ,ale zas na druhou stranu znám tolik rozvedených lidí ,že toho nelituji ,než mít za každou cenu děti a nebo chlapa o kterým bych věděla,že to není ono jen lepší být sama. Já jsem třeba začla chodit cvičit s kamarádkou ,tam jsem se taky seznámila,sice to nevyšlo,ale byla jsem ,alespoň v kontaktu s lidma.

evellin123
25. bře 2023

@singl1994 jo a dokonce můj manžel mi tenkrát řekl,že kdybych měla dítě ,tak by do mě ani nešel ,takže ten byl naopak rád,že jsem ve 35 bezdětná 😉a takových chlapů co chtějí rodinu až později je dneska opravdu hodně je jiná doba ,takže se opravdu neboj a 30 let je prostě super věk už máš nějaké zkušenosti a to nejlepší ještě před sebou 😉🤗

singl1994
autor
26. bře 2023

@evellin123 taky už jsem si tu pomyslnou hranici na děti posunula do 35🙈já si taky neumím představit chlapa s dítětem. To je asi moje jediná podmínka