Dobrý večer mohla bych se zeptat, jestli měl někdo takový problém že měl pocit na zvracení ale nezvracel? Děkuji předem za odpověď 😊
@ivya ale třeba nemám průjem nebo tak
@ivya a mám spozdeni měsíčku o 4 dny
Nausea ke prostě nevolnost. Bez zvracení, bez průjmu. Jestli myslíš, že jsi těhotná, tak si udělej test.
@ivya uvydime no já jen jesli to měl někdo
Za život to zažil asi každý. Ale na těhotenské nevolnosti je takhle hned při zpoždění trochu brzo.
@ivya asi to bude to první co jste psala
@kristina037 být tebou bych začala těhotenským testem. Tohle bylo u mě prvním příznakem druhého těhotenství, ještě dřív než bylo zpoždění menstruace..😁 a trvalo to další 2 měsíce, kdy jsem nebyla schopná vůbec nic jíst. Jinak to může být i třeba nějaká viróza. Ale první bych běžela pro ten test 😉
Já za celý těhotenství zvracela asi třikrát, ale pocit, že zvracet budu jsem měla skoro pořád. Ale až tak od 10tt možná později…)
@elledh Haha nestraste snad to bude nějaká vyroza jako snažíme se o miminko ale vždy jsem sklamana tak uvydime no
@kristina037 měla jsem to u obou těhotenství od zpoždění menstruace až do cca 16tt, takže šance na těhotenství je veliká 🙂 bylo mi špatně jako z auta nebo z kolotoče, a vždy spíš odpoledne. Pomáhaly mi ty zelené eukalyptové bonbóny z Lidlu 😀
@jittuli mě je špatně třeba ráno jo prostě z ničeho nic mě natahuje odpoledne taky ale spíš ráno no třeba chodím jo v práci a natáhne mě že mi je někdy trapně 🤣🤣🤣
@kristina037 Taky jsem si myslela,že mam jen virózu,měla jsem průjem,křeče,zvýšenou teplotu a ejhle za pár dní pozitivní test.Ty stavy na zvracení bez zvracení jsem měla až později v těhu.
Říká se tomu nausea 🤷🏻♀️