Můžete mi doporučit kde na netu koupime matraci na manž. postel? ne moc drahou??
My máme Sáru a maximální spokojenost 😵 nekupovali jsme jí teda na netu, ale dá se to:
http://www.nabytek-hsp.cz/ortopedicka-matrace-s...
😉
ahoj janinko, jen chci poradit, ze je lepsi na dvojluzkou koupit dve jednoluzkovy matrace. mimo to, ze kazdy ma jinou vahu a treba pozadavky na tvrdost, tak kvalitnejsi matrace nejsou zrovna lehke a ta manipulace s nema taky ne.
mame objednavano z netu - dodani bez problemu. www.postylka.cz - my mame Excelent
My máme dvě matrace 80x200, je to lepší. Máme Sultan Fagenbo, ale koukala jsem se a už ji v nabídce nemají, je pěnová.
Priklanim se ke Slunicku-my koupili matraci pro dva taky v Ikei, spokojenost nejvetsi-kdyz jsme byli sami dva s manzou, tak jsme spavali na sobe nalepeni, takze zadnej z nas nemusel spt v dire mezi matrackama, ted mame mimi a to spi taky mezi nama a nikam se nam nepropada 😉.Otacet je ale musime samo ve dvou, sam by to clovek asi nezvladl..
My máme na tom ještě ochrannou "přikrývku". Jako nahmatat kde matrac končí se dá, ale my s manžou oba dost vážíme, navíc jsme každý jinak vysocí, takže matrace by se nezatěžovala rovnoměrně (ale taky přetáčíme) a i když máme stejnou, je to fajn. Ani na převoz to nebylo těžké. My se sice taky k sobě tulíme, ale spí mi manža v noci leze "na moji půlku" a já ho odkuluju. Mám ráda prostor.
kamisko asi mas pravdu diky
holky ajaka je lepsi pěnová nebo pružinová??
no určitě dvě samostatný matrace, už jen proto, že se jeden převalí a druhý by byl jak na vodní posteli 😀
Taky doporučuju dvě samostatný matrace...Měla jsem zkušenost s jednou obr matrací a je to na nic...hlavně je s tím děsně blbá manipulace a při každým převlíkání (nejlépe) se musela přetáčet, aby jeden člověk neležel pořád na jednom místě...Takže určitě dvě matrace. My máme s kokosovým vláknem a je spíš tvrdší než měkká 🙂
Přesně, manžel se převaluje a já to necítím.
Lepší jsou pěnové, pružinové víc "pruží", připadala jsem si jak na trampolíně. 😀
Tak na netu Ti neporadím my koupili v Ikei a jsme moc spokojení.Někdy mívají slevy tak to nevyjde zase tak draho.