Materiály na oblečení v dnešních obchodech

veritanas
19. únor 2016

Ahoj mamky, musím se s vámi podělit o zážitek z nákupu oblečení, zajímá mě, co si o tom myslíte..Byla jsem po dlouho době nakupovat v nákupní galerii. Lidí hromada, zboží také.. V new yorkeru jsem byla vyvedena z míry, když mi prodavačkou bylo sděleno, že velikost 42 již nemají, protože je už nekofekční a považována za nadměrnou.. Je sice pravda, že jsem mi ještě osm kilo po porodu zůstalo v problémových partiích, ale že bych při 65kilech byla nadměrná.. Ale o to nic..Mnohem více jsem byla zděšena zbožím,které tam bylo..ten materiál..😧😧bavlnu to nevidělo ani z letadla, samý polyester. Ty jejich svetry mě skrabaly jen jsem se na ně podívala, halenky umělé a neprodyšné. Vzdytz se v tom musí ženy potit a smrdet, hrůza..A to nemluvíme o tom, že některé svetry pro kojence byly jako z polyesterů, vždyť miminka by měla mít jenom bavlnou nebo len..případně vlnu,ale tu je přímo na těle.. No strašlivé, to se vsichni posmívali dederonu a kolikrát mám dojem, že tyhle čínské sunty jsou totéž v bledě modrém.. Slisované pětky, vážně.. Co si o tom myslíte vy???😖😖😖

lv
19. únor 2016

když to lidi kupují, budou to vyrábět, levně..s těmi velikostmi před pár lety v Time outu chodil set 1x34, 2x36, 2x38, 2x40, 1x42 vel takže taky prd výběr, 65-70kg už je bez šance..

sara84
20. únor 2016

No a to je duvod, proc tak rada chodim do sekacu. Tam tu bavlnu najdu vzdy, jak pro sebe, tak pro deti. A ja mam vel 42-44, cili uz jsem super nadmerna velryba a vzdy se oblecu, ty velikosti tam jsou. Tak si rikam, proc to tak je? Nevim jakym mechanizmem se veci do seku dostavaji, ale ti lidi ze zapadu preci nejsou jiny, i ty znacky jsou tytez....

veraga
20. únor 2016

Tak především New Yorker je low endový obchod. Od svetříku za 199,- nelze na visačce čekat kašmír a tričko za 99,- se další sezony nejspíš nedožije. Já v NY minulý týden pořídila legíny, svetr a pár triček. S rostoucím pupkem už mi začíná být moje staré oblečení těsné, proto jsem za kalhoty nechtěla dávat majlant, když už to mám za pár. Konkrétně ty legíny byly k dostání i ve 42. Ano, kvalita oblečení z NY a podobných krámů je opravdu mizerná, ale v dnešní době si člověk nemá problém vybrat obchod podle svých možností. NY je vesměs obchod pro puberťáky. Tipuji, že většina z nich nemá na halenku za patnáct stováků. Kdo požaduje kvalitu, zajde do jiného obchodu.

gwennie
20. únor 2016

Tady byl někdo poprvé v životě v new yorkeru

veritanas
autor
20. únor 2016

@gwennie no, poprvé jsem tam nebyla..ale bylo to poprvé od doby, co se mi v těhotenství zbláznila kůže a nesnesu nic jiného než bavlnu..jinak mám kožní potíže.. Překvapilo mě, že jsem prostě neměla na vybranou..pakt cky jsem si nemohla nic koupit..

veritanas
autor
20. únor 2016

@veraga rozumím, co myslís..každopádně svetr ani halenky zde již delší dobu nestojí zrovna málo.. Např. Svetr z poly staL i přes 500,-..a pokud to to mohu říci takto, tak sama nemám na to, abych za věci pro běžné nošení dala přes 1000,-..prostě si nemohu dovolit např. Jeany za 3000,-, protože kdybybsi je koupil i můj manžel, tak do konce měsíce nevyjdeme..