Ahoj ženy, je tady nějaká, která má za muže vojáka z povolání a účastnil se zahraniční mise? Můj manžel odjíždí na půl roku do zahraničí. Jak jste to zvládli a co pro vás bylo nejhorší? Děkuji 🙂
@kepu jo i u nas to dopadlo blbe-rodila sem v neděli a v sobotu musel do práce-před porodem. Vubec je to nezajímalo, dovcu mu nedali
@simona2103 presne toho se bojim...vycvik je ve vyskove coz je min 3hodiny cesty od nas takze i kdyby ho pustili ...coz nepusti....tak by stejne asi nestihal .... No tak se pomalu smiruju s tim ze tu budu uplne sama a ze tatinek u porodu nebude ... A ani po porodu .... Ale nejak to dopadne ...
@kepu Jj to me mrzelo taky, po porodu a žádná podpora. Nastesti mam blízko rodiče...
@simona2103 ja nemam ani nikoho pribuzneho ...😖
U nás už byl jednou 6 měsíců pryč a teď hrozí odlet v lednu, opět na 6. Podstupujeme teď IVF, když to vyjde úplně blbě, na porod tu nebude. Ale odmítám o tom přemýšlet, protože u nich je to každou chvíli jinak. To už bych se musela zbláznit.
@simona2103 Manžel je také velmi často pryč. Pořád nějaké cvičení. Na to už jsem si zvykla. Ale přeci jen půl roku je dlouhá doba ☹ To víš, že bojím.
@kepu Pokud to chápu dobře, tak muže čeká základní vojenský výcvik? Tím jsme si také prošli. Není to nic hrozného. Ve Vyškově bude od pondělí do čtvrtka, pokud nebude určeno jinak. Na porod by ho měli bez problému pustit. Sama sem si Vyškovem prošla a kluky normálně pustili 🙂 Samozřejmě, že to načasování není úplně ideální. Držím palce a přeji hodně štěstí 🍀
Ahoj, vím, že to není úplně to samé, ale manžel často jezdí do zemí jako je Eritrea, Kazachstán, Vietnam.pohybuje se tam i mimo civilizaci, občas mě dojdou takové zajimave SMS, někdy se neozývá i několik dní, protože je mimo signál. Právě když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem se rozhodla nestresovat, protože mu tím nepomuzu, a Mimi ublizim.jako určitě nejsem úplně v klidu, ale je to lepší jak dřív, kdy jsem sledovala pořád mobil, jestli už se ozve.
To byl důvod, proč manžel od armády odešel.
Ahoj holky.. Můj chlap je voják, o jednu misi zadal, naštěstí od nich nejel nikdo, ale teď jsem ráda, protože jsem otěhotněla. Každopádně vím, že mě to jednou čeká a mám z toho strach. Přece jen mi půl roku přijde dlouhá doba. Alr ty jejich věcné výcviky, cvičení - to je takový malý trénink :D
Strejda byl v Afganistanu snad skoro rok s jednou malou pauzou. Neni klasicky vojak, ale je u vojenske policie, takze me to udivilo. No teta to mela tezke, i kdyz dve deti ma odrostle, tak meli jeste jednu malou narocnou ratolest a do toho si dodelavala skolu.
Ahoj, sice nemám vojáka, ale muž je zas doma turnusove-4 tydny v praci a 2 doma...
Zvyknes si ale je to nic moc
Ty se nebojis ho pustit?