Ahoj, je to hodně intimní téma, takže klidně uvítám i odpovědi do zpráv. Snažím se zjistit, nakolik je mezi normálními ženami běžné mít vaginální orgasmus. Je mi skoro 30 let, mám dvě děti a nikdy jsem ho neprožila. Mám velmi ohleduplného a šikovného partnera, s kterými běžně dosahuje klitoriálního orgasmu, ale při styku, ani jiných způsobech dráždění se mi vaginálního org. ještě nikdy nepodařilo dosáhnout. Ani se k tomu nepřibližuji, necítím, že by to gradovalo, spíš je to akorát příjemné, od začátku do konce stejné. Nevím jak to řešit, když to nezvládnu sama, nemůže to dokázat ani partner. Nevím, jestli to není tak výjimečné, nebo už může jít o zdravotní problém. Měl to někdo podobně, zlomilo se to?
@rajecka občas jsem je mívala, ale až s manželem, který je šikovný, většinou v kombinaci s klitoriálním. Ale po porodu je to nějaké horší, mám problém celkově s vyvrcholením
Ja to umim jenom v jedne specificke poloze.. kdyz mam napnute natazene nohy.. Idealne u sebe, takze spis partner je rozkroceny. Jinak se k tomu taky ani nepriblizuji..
Musim mit proste napnute vsechny svaly.. A slysela jsem, ze to neni ojedinele...
Podle sociologického průzkumu v ČR vaginálního orgasmu bez stimulace klitorisu dosahuje malé procento žen cca 4 - 7 procent, takže asi tak ...
Já s tím problém naštěstí nemám, ale hodně jsem už o tom četla a opravdu je to spíš neobvyklý případ, aby to šlo snadno :( I když musím říct, že porodem se to taky hodně změnilo. Dřív jsem byla stále při chuti a šlo to samo, teď to jde stále samo, ale chuť dost rapidne ubyla :(
Já teda nevím čím to je, ale já to mám zas obráceně 🙂 Vaginální mám skoro pořád a toho klitoriálního jen občas, no spíš málo kdy. Takhle to mám od doby co jsem začala užívat HA, nevím jestli to má nějaký vliv, předtím jsem to měla obráceně jako vy všichni tady. Od doby co jí beru, teda teď už měsíc ne, tak jsem to měla takhle.
já ho taky neměla nikdy..a už v to ani nedoufám..mě přítel neudělá ani rukou..vlastně jen občas orálně..
Já sebe dokážu udělat jen pomocí vibrátoru, který má výstupek na klitoris,jináč rukou taky ne..
A mnohonásobný jsem taky nezažila nikdy..
Sex mám ráda, ale vlastně při něm nic necítím...
Občas si už říkám,jestli nejsem nějaká divná :/
@rajecka Tak ja obracene. Znam jen vaginalni, protoze klitoris je tak citlivy az nekdy boli a neda se na nej ani sahnout. Uz jsem uvazovala i o znecitlivujicim gelu. Ale orgasmus nemam pokazde... Tak na 50-70%, ale pri tehotenstvi to je peklo. Orgasmus zmizel... Ono mimochodem stejne asi to bylo varovani, protoze jsem zkoncila v nemocnici... Ale to je jina 🙂
Nikdy jsem neměla žádný 😲
Ja mela jednou a uprimne ani nevim,co to zpusobilo 😀 ale bylo to super! Klitorialni mam celkem bezne,jako vetsina tady 😉
Umím dosáhnout oba, vnitřní je mnohem složitější a většinou se mi s tím nechce cancat - chce to přesně míření do jednoho konkrétního místa a docela přesné pohyby a načasování, pro chlapa dost nuda :oD Takže končíme u vnějšího nebo pak kombinace - to jde taky snadno...
abych se přidala, před těhotenstvím sem nevěděla, co je to vaginální orgasmu, popravdě sem ho zažila poprvé asi před 4 měsíci a najednou to jde i 10x za sebou, sama to nechápu, ptala sem se kamaráda gynekologa aten mi odpověděl, že je to prostě v hlavě, sama se čuměla, když se to stalo poprvé 😀 😲 , je pravda, že sem někdy v tý době přestala kojit a začala brát HA, jako je to super, ale má to i pár nevýhod...... 😅
Ja vaginalni orgazmus take.jeste nezazila :( 6 let beru HA a tak nejak citim ze ani moc nemam chut na sex :(
Mám to stejně jako ty, absenci vaginálního orgasmu neřeším neb těch klitoriálích mám hojně a velmi snadno a (někdy až příliš) rychle 😀 Co víc si přát 😵