V červenci by se nám podle termínu mělo narodit miminko, ale pořád nevíme, jaké jméno vybereme. Jelikož bydlíme v Austrálii, asi by to neměl být František,Antonín nebo něco takového. Představovali bychom si něco exotického, ale zase ne moc. Máte nějaké tipy? Jak jste vybírali jméno pro dítko vy?
@jancovka86 Super, děkuji za tip 🙂 Určitě mrknu 🙂
Projeď si estonský kalendář, tady je neobvyklých jmen opravdu spousta 🙂
fake. proběhlo pár IP a přiznala se, že je někdo jiný a někde jinde. ono totoiž v sydney ikea není a fotky v albu jsou trochu mimo mísu - ikea nemá eshop....no prostě mi to nedalo. tak abyste se nesnažily zbytečně dál.
my máme Matyáška a hrozně se mi líbí jeho mezinárodní forma : Mathias
@berenika39 Ty taky zkazíš každou srandu 😀 Já měla tolik hezký jmen a nikdo se je nedozví.......třeba Vilibald......nebo třeba.......skurfo.....vaoie.......eoiufnval.......vkjlhjei.........jde mi to úplně samo stačí náhodně položit ruce na klávesnici a je to 😀
@berenika39
@hojda Holky,co se presne stalo,zase nekdo si dela srandu,ze nema co delat?Jak jste to zjistily,ona se vam pak priznala?
@hojda ooo pardoooon oooo pardooon....tak klidně může diskuse pokračovat 🙂))) jako bych tu nebyla.....
@januzza80 klid, nic strašného se neděje, žádní mrtví 🙂)). stále stejná fejkařka, jenže to dělá pořád stejně blbě. tentokrát měla fotky nábytku z ikea a psala, že je ze sydney v austrálii. v sydney ikea není, jinde v autrálii sice jo, ale nemá eshop, takže někdo, kdo žije v sydney, bude mít jedinou svojí inspiraci zrovan ikeáckou, žeeeeeeeeeeeee... napsala jsem ip, jen jsem se zeptala, chytře, zamotala se do toho a pak příznala.
tečka, netřeba dělat humbuk, hlavně aby zase další neztrálcely čas a energii 🙂)))))))))))))
@berenika39
@hojda ale i tak jste sikovne,jen nechapu co z toho ma.ja bych chtela zit ve Skotsku,ale nebudu to tu psat,kdyz to neni pravda.
my máme Tenzinga a Ňimu - nepálská jména (jejich tatínek je horolezec)
@berenika39 Zajímavé cizojazyčné jméno pro mimčo mě nenapadá, ale tobě bysme mohly začít říkat paní Marplová 😀
@llluckaaa netřeba, mě už to nebaví, vždycky se zbytečně vytočím 😀 😀 😀 😀 .
Já mám kluka a jmenuje se André, nic moc exotického, i když u nás trochu ano. Má příjmení Moor, takže Honzíka jsem taky nechtěla dávat 🙂 Jinak jsem hledala na stránkách jako je tohle http://www.babynamewizard.com/international-nam.... Trvalo to asi týden, ale narazila jsem na to pravé ořechové.