zdravim vsechny,
mate nektera doma mimco + porad zapnutou TV, abyste taky slysela normalni lidske hlasy nez jen zvatlani?.... 😉
nemam, televizi mam skoro porad vypnutou, zapiname ji jen vecer a program si vybirame, nebereme telku jako kulisu
mame dvoumesicni mimco a uz ted se snazim aby nebylo pred televizi
ja si to zvatlani rada posloucham 😉
Foxik tak u nás jak kdy, ráno většinou chvíli koukam a pak jí zapínam na Sama Doma a teď koukam na Gilmorova děvčata 🙂 Dřív si malej tv vůbec nevšímal, ale od té doby co se staví, tak na ní civí z 10cm 😖 Což se mi tedy vůbec nelíbí, takže jí fakt moc nezapínam.
Když jsem ještě neměla malýho, tak u nás hrála tv skoro 24hodin denně, taky jsem nesnášela být sama doma v tom strašným tichu. Ale teď když malej usne, tak je to ticho ten nejlepší balzám na duši 😀
U nás hraje TV od rána do večera a malému to nevadí.
TV zapíná teda hlavně manžel já si pustím raději rádio,ale taky stále něco poslouchám a malý se mnou...
foxik: já to mám běžně..pže mám s malym jenom jeden pokoj..vůbec ho ta televize nezajímá, nekouká na to...takže to neřešim 😉
u nás by tv taky pořád zapínal manžel. Není ale dost doma. Ted u nás hraje rádio.
ja taky ma zapnutou skoro furt, nemam totiz radio
Já mám teda raději zapnuté rádio, manža TV, takže když odjede okamžitě vypínám obraz a přepínám na mluvené slovo 😉 Jinak Karlíkovi se líbí Kouzelná školka, na tu ho nechávám koukat - nemyslím si, že by děti měly být plně separovány od TV a půl hodiny denně (a ještě ani to není pravidlem) ho fakt nezabije.
foxik mna bolieva sanka 😀 lebo malo rozpravam som cely tyžden sama a to čo pokecam s malymi mi evidentne nestači,susedka ma male babo+ 2ročneho chclapca tak s tou iba 1-2xdo tyždna pokecame.Inač ja mam telku pustenu skoro stale ale idu nam tam auta,dostali to maly a od vianoc nam to ide nonstop 🙄 ja nechapem ved to musia poznat naspamet,aj dnes to išlo od 9. a teraz som to vypla ked hajaju. 😠
U nás je TV zapnutá přes den výjimečně. Už takhle je s malou blázinec, furt něco brebentí, s něčím bouchá a chrastí a já bych měla hlavu jak škopek 😀 . Spíš ji chce zapínat manžel, jenže ten je teď pryč, takže je božský klid 🙂 .
tak u nás jak kdy,někdy je puštěná někdy jí zapínám až odpoledne. Malá při televizi klidně i usne a je fakt,že pak už jí teda žádnej zvuk nevzbudí 😅
Jinak se jí tv líbí kor když je krteček,toho zbožňuje,tak ji občas nechávám ať se na něj kouká,řehtá se u něj jak blázen 😀
já jsem zkoušeila i bebe TV..kámoščina holčička je z toho pif paf...jeho to vůbec nezajímá 😔 😅
mě v 1+1 také nezbývá nic jiného než skoro celý den mít zapnutou TV.V kuchyně,kde je malá na zemi a hraje si,tak radio nemáme,takže zapínám TV,ať je nějaký "šum"a ne ticho.Ale občas vypínám,když vidím,že sleduje malá TV než aby si hrála 😉
tak to jsem rada, ze se tady najde nekdo kdo ji ma taky zapnutou skorem porad - je to takova kulisa - casto treba ani presne nevim - co tam zrovna je, ale aspon mam pocit ze nejsem doma uplne sama dospelak 😀 ,
malej na ni neni nalepenej - je mu 6 a pul mesice, vetsinou radi na dece, ale nekdy preci jenom chvili kouka na hybajici se obrazky - tak jsem si rikala, ze cim bude starsi tak abych z nej neudelala zavislaka 😕 a taky, aby si nekazil ocka....
my máme doma permanentně zapnuté 1-3 kompy, TV vůbec - nevedeme. Rádio občas poslouchám skrz nějaký ten počítač. V práci si musím dávat setsakra pozor, abych občas nezareagovala batolecím žárgónem bum, bác, ham nebo hačí, to by byl trapas teda 😀
my mame tiez zapnutu telku porad....som na to zvykla z koleje, aby som sa necitila tak sama...
ale iba ako kulisu, vacsinou na mtv alebo vh1 a pod.
mi máme taky tv zapnutou celej den pokud nejsme na chatě. 😀
tak mi pustime telku az vecer na zpravy a pak ji vetsinou vypnem protoze jsou tam klraviny 😀
LCD nebo plazmy nezáří...Tak telku neřeším. Malou stejně nezajímá, vůbec si toho nevšimá, Zapínáme ji až mezi koupáním a kaší na zprávy 🙂
Možná, až je dítě větší a kouká na pohádky, tak je třeba řešit, kolik času před ní stráví. Malé mimino přece na telku nekouká 😀 😀 😀
No tak to musím oponovat. Já jsem si všimla, že náš dvouměsíční syn, když je v houpačce z které jde vidět na televizi, tak se sklidní a kouká na ní. Asi ho fascinují hlasy a že se tam pořád něco hýbe. I při krmení, když si zapnu TV, tak se někdy otočí a dokonce u toho kouká na TV! 😉
Mám zapnutou ráno a někdy večer na zprávy, a malej čučí o stošest. Kolikrát se na půli cesty zastaví, sedne si, chvíli kouká a pak jde zase dál. Telka ho baví 😝
tak naší malou telka taky baví ale jenom někdy
u nas jedou reklamy....
já jí zapínám kolem poledne, do té doby vydržím žvatlat sama 😅 ... pak mi dochází inspirace 😝
rádio nemáme a občas pustím nějaký písničky na noťasu, ať si prcek poslechne čisté tóniny 😀
ja si ji taky zapinam.. je mi hned lip, kdyz tu neni takove ticho - taky uz od rana smazim na netu 😝 myslim, ze tim nijak Tonika netrapim - obcas ho taky zaujme jak se tam neco hybe, mrkne minutu...no co, nevidim na tom nic zleho 😉 😉 jeho zvatlani sice taky posloucham rada, ale prece jenom tu nejsem tak izolovana, kdyz je pustena telka 😅
My máme 1+1 a tak v té hlavní místnosti si malá hraje a je tam blízko její deky i tv. Dřív jsem ji měla puštěnou často, protože jsem měla depku,že jsem doma sama ale poslední měsíce ji mám vypnutou a zapínám ji až navečer na seriál Ulice. Jinak přes den je ticho anebo rádio 😎