Máte někdo zkušenosti s realitní kanceláří MM reality?

mijata
3. dub 2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s touto realitní kanceláří, samozřejmě přímo s realitním makléřem od nich. Moc se nám líbí rodinný dům, který nabízí právě tato realitní společnost a zajímalo by mě jak to tam u nich probíhá a jestli jste byli se službami spokojeni. Byli bychom rádi, kdyby nám byl schopný makléř ještě pomoci s prodejem stávajícího bydlení. Je to pro nás otázka zatím do budoucnosti, ale chtěla bych pozjišťovat nějaké informace už teď abych věděla do čeho jdu. Budu moc ráda za vaše názory a nějaké doporučení klidně. Pomůže mi to. Hezký den přeji a těším se na vaše na zprávy.

luj89
3. dub 2019

To bude pripad od pripadu, ale MM reality ma i dost negativnich recenzi. Ani my s nimi nemame dobrou zkusenost.

martinau5
3. dub 2019

My máme s touto realitkou dobre zkušenosti, resp. jednou jejich makléřkou, se kterou jsme řešili prodej bytu a teď s ni řeší prodej pozemků manželovi rodiče. Ale to je spíš o lidech než o realitce.

janager
3. dub 2019

@mijata Za nás musím říct, že máme dobrou zkušenost. Ale těžko říct, jestli jsme měli jen dobrou ruku na makléře. Jednalo se o koupi bytu na Nymbursku. Komunikace dobrá, vše bez většího čekání, žádné tlačení. Veškeré papíry dány dostatečně dopředu na pročtení. Kde byla nutná naše přítomnost, doprovázel nás i makléř. (Různé podpisy...). Akorát, když jsme nesouhlasili s určitou pasáží ve smlouvě, odmítli nám ji pozměnit. Nakonec se jednalo ale banalitu. Byla nám i nabídnuta možnost zřízení hypotéky, čemuž jsme nebyli že začátku naklonění, ale při pozdějším pročtení podmínek a porovnání s ostatními bankami, kde bysme si to zařizovali my, to vyšlo nastejnou, kromě podstatné věci a to byl úrok, který byl podstatně nižší. Je to věc stará 4 roky.

leniczka23
3. dub 2019

Vyborna zkusenost..

malovani
3. dub 2019

@mijata Myslim, ze nejde pausalizovat, v kazde spolecnosti jsou lidi fajn a mene fajn... obecne s nimi problem neni. Vzdycky je to o lidech, s maklerem je treba si sednout lidsky, prece jenom s nim stravite nejaky cas a resite s nim zadadni vec. Jdete s nim na prohlidku vami vybrane nemovitosti a uvidite, jak na vas bude pusobit, zda vam preda veskere informace, ktere budete pozadovat, zda vam bude prijemny. Pak se rozhodnete, komu sverite prodej sveho domu.

nita1984
3. dub 2019

Nejhorší spolupráce na světě. Už nikdy více. Doporučuji vlastního právníka, všechny smlouvy důkladně prověřit a vše si hlídat po vlastní ose

aronek
3. dub 2019

Tak mi si u této realitky nalítli. Líbil se nám jeden byt, byli jsme se na něj podívat a nechali si čas na rozmyšlenou. Dle fotek vypadal jinak i umístění jsme museli promyslet. Za pár dní telefon, že mají jiné vážné zájemce, ale nám dají přednost, že jsme ta byli první a pod. Dost tlačili a ještě tvrdili, že nám to dělají pro naše dobro. Tak jsem se kousla, zas tak skvělý ten byt nebyl a ještě jsme se chystali na jiné prohlídky. Ve chvíli kdy padlo, že ho nechceme, aby ho dali dalším zájemcům a kupodivu za dva dny byl znovu na internetu a to o dost levněji. Prodejce asi zlevnil, ale nám ho pořád nabízeli za původní cenu. Od té doby, když vidím, že nabízejí nějaké nemovitosti, nejdu se ani podívat. Byt jsme koupili přes jinou realitku úplně v pohodě a nyní zvažujeme domeček.

sudylichozrout
3. dub 2019

@aronek to tlaceni do koupe je u realitnich makleru bezne, nezalezi na realitce... Bohuzel.

eviicka
3. dub 2019

Záleží případ od případu, já byla spokojená, ale dostala jsem od kamarádky tip na konkrétního člověka s tím, že to je jeden z mála, kterého mi může doporučit...

uzivatelkapetra
3. dub 2019

Záleží opravdu jakého trefíte makléře.
My kupovali přes ně, makléř byl vidlák, jako aby na zahradě, kterou se snaží někomu prodat, odhodil vajgla, to je podle mě minimálně dost neprofesionální. Řetěz kolem krku, jakási šusťákovka nebo co to měl 🙂)
A při přepisu podali papíry na katastr ve špatném pořadí a tudíž jsme si to museli podat sami a znova zaplatit 1000kč. Zpětně nám to vrátili, ale zase zbytečná nepříjemnost a šaškování po úřadech.

lenjii
3. dub 2019

Máme zkušenosti s prodejem bytu a koupě domu a děkuji již nikdy více. Jejich postupy interní a jakože "služby rk" ... zadarmo drazí!

vaculovav
3. dub 2019

My od nich kupovali starší dům (v jejich vlastnictvi) hypotéku nám vyřizovala Fin. poradkyně taky od nich. My víceméně jen odsouhlasili a podepsali. Během jednoho a půl měsíce (listopad a prosinec) jsme měli všechno vyřízené i předaný dům a klíče. Pak už jen zbývalo přepsat na katastru..

martyina
3. dub 2019

@mijata mi kupovali přes ně dům a také nemohu říct že by jsme byly spokojeni

petka345
4. dub 2019

@mijata ahoj, nám makléřka z mm reality pomáhala s prodejem bytu a následovně i s koupí baráku, jak píšou holky chce to narazit na dobrého makléře, pak máte klídek 🙂

barunnka3
4. dub 2019

Já s nimi nemám vůbec dobré zkušenosti. I jsem na ně podala žalobu.. Pár dní před soudem, raději zaplatili peníze, než aby došlo na soud, protože se to takhle ututlalo a zametlo pod kobereček. Jinak by si mohli poškodit jméno.. Když už realitku, tak určitě jinou..

cinam
4. dub 2019

My přes ně kupovali chalupu, no co se dá dělat, když se mi nemovitosti líbí, tak jsme do toho šli. Ale jako prodejce nemovitosti bych si je nevybrala ani náhodou. Jejich provize jsou naprosto šílený. Chalupa stala 1,75 mil a oni si z toho vzali 150 tis provizi!!! To mi jako přijde extrém, okradli majitelku podle mě a my jsme pak ještě museli platit nějaké další poplatky a odhady od nich (pak jsme zjistili, že jsme ten odhad od nich ani nepotřebovali atd). Takový prachy za to, že připraví dvě smlouvy, kde stejně jen vymění jména, mi přijde prostě moc. Realitak byl fakt napřesdržku od začátku a ještě víc, když jsme mu řekli, že hypotéku si vyřídíme sami a ne přes ně (jejich finanční poradkyně byla s prominutím blbá) - ale jak říkají holky, to záleží na konkrétních lidech. Ale kamarádka odjinud také nemá dobrou zkušenost.

lllucielll
5. dub 2019

@mijata kupovali jsme přes ně starší dům a spokojenost. Jednání rychlé, srozumitelné. Vše připravili, zařídili... Hypotéku jsem si vyrizovala sama u své banky. Ale bylo to už v roce 2012,Středočeský kraj...

eviicka
5. dub 2019

@cinam z provize realitkam jde prý nejvíce peněz na reklamy, takže to není jen o dvou papírech. (To ale nic nemění na tom, že to je obrovský balík peněz)

cinam
6. dub 2019

@eviicka no je fakt, že mm mají furt někde reklamy. Já to srovnavam s remax, kde jsme kupovali byt za ještě o trochu vyšší částku a provize byla 20 tis. Tak to je sakra rozdíl. A služby tam byly na úplně jiné úrovni

mates133
6. dub 2019

V Cr je bohužel málokterá realitka vedena skutečně profesionalne,jsou země,kde to funguje úplně jinak a realitka treba i sama ruci za pripadne vady nemovitosti atd.Takze jak pisi holky,pokud narazite na slusneho a inteligentniho makléře,pomohou vam,pokud na pitomce,ktery se realitam venuje mesic,je to tezke.Realne totiz realitky maklere zastituji predevsim svym jmenem,zbytek je na nem.Drzim palce ,-)

minn
7. dub 2019

O MM reality už proběhlo na netu milion diskuzí, některé pochvalné, některé negativní, ať si každý udělá obrázek sám. Je to velká realitka a při počtu nabízených nemovitostí jde asi osobní přístup ke klientovi někdy stranou. Za sebe můžu v tomto směru vřele doporučit brněnskou realitku Unicareal s.r.o. - https://www.unicareal.cz/

jana31990
7. dub 2019

Já bohužel s tou realitkou dobrou zkušenost nemám samozřejmě že je to realitak a realitak. Ale cca před 5 lety jsme prodávali dům vše v pohodě paní byla že začátku milá. Ale najednou cca po 3 týdnech jsem zjistila že místo 350 tisíc za který jsme to chtěli prodat je tam najednou uvedeno jen 300 000. Když jsme to okamžitě začali s ní řešit tak nám začala tvrdit že prý jsme s tím souhlasily atd. Což to by si člověk přece jen pamatoval. Tak jsme to chtěli zrušit že za tuhle cenu fakt jako ne. A ona hned na nás sputlila že když z toho couvneme tak budeme platit nějakou pokutu a penále a atd... Takže za mě osobně fakt od nich už nikdy víc nic

saphena28
7. dub 2019

Doporucuji vyhnout se teto realitni kancelari velkym obloukem!!!!! Podvody na klientech,nevyhodne smlouvy,podvodne jednani,klamani zakaznika,intriky a natlak je u nich beznou praxi. I my s nimi meli problem,ktery se nakonec po x mesicich vyresil az s pravnikem a zvazovali jsme i zalobu k soudu. Jak jsme se pozdeji dozvedeli,je to realitni kancelar,na kterou je nejvice stiznosti a zalob. Navic ani neni v Asociaci realitnich kancelari,coz taky o necem vypovida.

elisija
8. dub 2019

@mijata Já bych to vyzkoušela, šla na prohlídku, pozeptala se co a jak a sama uvidíte. Je vždycky lepší si něco osobně vyzkoušet a mít vlastní zkušenost. U mě tohle všechno řešil partner a když jsme kupovali dům tak spolupracoval s makléřem z MM reality a bydlíme takže spokojenost.

carolisa
9. kvě 2019

Dobrý den, jestli je to ještě aktuální tak ráda přidám svůj názor. Mám čerstvou zkušenost s realitní kanceláří MM reality. Měli jsme docela komplikovaný případ při koupi pozemku s oddělením a částečným scelením. Všechno za nás makléř zařídil a snažil se i velmi rychle vše obstarat. Moje zkušenost je velmi dobrá. Jsem ráda, že jsem vychytali takhle schopného makléře.

chlebika
23. říj 2019

S m&m reality jsme zatím uzavřeli neexkluzivní smlouvu na náš byt a uvidíme s čím a za jak dlouho přijdou.

kanjad
15. lis 2019

V tomhle směru je to podle mě super, máte rozvázané ruce a můžete se sami rozhodnout. Já jsem toho o M&M reality slyšela hodně a když jsme sami potřebovali pomoc, potřebovali jsme rychle najít bydlení, tak jsem je tehdy bez jakékoliv zkušenosti kontaktovala, respektive makléře a moc nám pomohl.

frenny
28. lis 2019

Velmi dobrá zkušenost z M&M reality. Doporučuji.

kopulkaa
6. pro 2019

@chlebika Mohu se zeptat jak to s vaším bytem zatím vypadá? Změnilo se něco? Já mám teď nabídku od jedné makléřky ohledně našeho případu, tak se zajímám 🙂

chlebika
11. pro 2019

@kopulkaa Zdravím, tak my máme byt prodaný. Dokonce se byt prodal za větší cenu než jsme očekávali, takže nás makléř překvapil a jsme spokojeni.