Chystáme se na focení, tak bych ráda nějaké tipy na hezké fotky. Rekvizity, oblečení atd. Podělíte se o hezké sourozenecké fotky? Nejlépe holka a kluk.
Děkuji
Me z foto studia poslali fotky, jinych deti, s jejich rekvizitama a podobne, vybrala jsem nejake co mi libily. Takze jsem dopredu vedela, co se bude hodit za obleceni,
Kdyz sme tam prisli, tak uz fotografka mela pripravne "sceny" a jelo se
My se byli zrovna dnes fotit, fotografka tam měla plno věciček, pozadí, rekvizit, to by vám tam měli dát k dispozici... dokonce malé oblékla i jedny šatičky, co tam měla, ale tak vy už možná máte větší děti, že...
Ted jednoznacne vanocni tema. Jdem se fotit zitra a koupila jsem overalky na styl santa klause. To se dela v klucici verzi i holcici verzi se sukynkou. Loni se kluci fotili v namornickejch trickach s velkou bednou, kapitanskou cepici a dalekohledem. Ale myslim, ze rekvizity se odviji od toho, co ma fotografka v aterlieru. Ta nase ma sanky, vanocni darky, auticko, balonky, velky plysaky a tak. Jako novorozence jsme kluky fotili na kozesine v kufru. Taky velky cislice podle veku, ktery dite drzi jsou fajn.