Ahoj,
máte někdo doma miminko vzteklounka? 🙂
My máme půl roku chlapeček a dovede se docela vztekat, tak by mě zajímalo jak ostatní.......
Temperament, geny, situace kdy mu dost něco vadí? Asi vše dohromady....
Ast.
A co růstový spurt? Ve 3 i v 6m..nebo trošku labilnejsi povaha, mám to doma 😉 a hodně štěstí do období vzdoru!!
@astra11 Nasemu malemu je 7 mesicu a je to neuveritelny vztekloun. Zezacatku rval jako tur "z hladu" nebo ze jsem ho polozila, ted na me pokrikuje, i kdyz mu treba vypadne hracka z postylky. A nedej boze, aby mu dcerka nepujcila svoji barbinu.. 🙂 Je u nas veselo. Uz ted lituju svoji snachu. 😀
Hmmm, vidím, že se to opravdu týká spíš chlapečků.....i z rodinných debat vím o svém bratrovi a jeho vzteku....Nevím jestli se to dědí - já se dokážu do vzteku dostat celkem rychle. Ale může to být prostě "chlapecká" záležitost. Pozoruju že ho vztek a křik dokáže držet už i když ho chovám což před pár měsíci nebylo, také když ho rozladí i maličkost, čemuž předchází ale většinou nějaká úzkost z toho že si zrovna "dovolím" poodejít kousek dál což je možná znak separační úzkosti?? Hm..Dokáže být i pohodový, ale do vzteku se dostane velice lehce...
@kamilka007 : Dovedu si představit 🙂.....ovšem já do toho řeším jak právě v těhle situacích nespadnout na úroveň, že mu budu muset udělat všechno co mu na očích uvidím nebo co si vykřičí...to vážně nehodlám, už ted se snažím, abych netancovala jak on píská.....nechci aby si na to zvykal, i když je takhle malý, tedy půlroční....pak se člověk zas bojí aby ho nějak "citově nezanedbal " že......
Ahoj, mám 11-ti měsíční holčičku a vypadá to, že je to pěkná vzteklina...když jí něco nechci dovolit nebo není něco podle jejího přání, tak se prohne jako luk, začně řvát a podupe si. Někdy s sebou flákne o zem...hrůza. Vždycky jsem nechápala ty děti v krámě, které si něco vynucují a jejich rodiče jsem litovala...trochu se toho ted bojim :D
Problém je, že to má mít po kom - já jsem taky nerváka partner bohužel taky...
Ahoj,já mám 3měsíčního chlapečka,a ten se taky umí dost vztekat.Hlavně u kojení,když už nic neteče,protože mě totálně vysaje 🙂 I když ví,že mu dám druhé prso nebo Sunar,tak se pěkně vzteká.Má to nejspíš po mě,jsem taky pěkný vztekloun 😀 Ale jako dítě jsem byla klidná,tak možná bude po dědovi(mém otci)