Mast na suché nohy

caseopea
7. kvě 2018

Už delší dobu se trápím s problematickou pokožkou na nohách. Mám je suché a paty mám taky suché, někdy se mi stane, že mi i praskají a je to hodně nepříjemné, chtěla bych něco účinného co vám pomohlo, chtěla bych v létě nosit sandály a nebát se ukázat svoje nohy, aby se mě hned nelekli. 🙂

adau
7. kvě 2018

Rebrickova mast 😉

zelenaesmolda
7. kvě 2018

me se osvedcilo nohy odmocit,oskrabat pemzou a pak na noc namazat obycejnou vazelinou a ponozky aby se nesetrela

berenika39
7. kvě 2018

Mám ráda Neutrogenu - všeobecně...https://pece-o-nohy.heureka.cz/neutrogena-krem-...

podaji
7. kvě 2018

@zelenaesmolda přesně tak, dejte si horkou lázeň na nohy přidejte citrónovou šťávu ta kůži zjemní a zvlacni. Poté použijte jen šetrně jemně pemzu. Vysuste a poté natřete silnější vrstvou modré indulony. Na to ponožky a nechat přes noc. Rano
přebytek indulony kdyžtak setřete. Opakujte vždy jedenkrát týdně. Až se vám paty trochu "spravy" dávejte si už jen lázeň s citronovou šťávou, pemzu nepoužívejte a jen namažte opět moudrou indulonou. Za měsíc máte nohy jak dětskou prdelku 😀 pak už stačí jednou např za 14 dní udržovací kůru

zelenaesmolda
7. kvě 2018

@podaji no doufam ze ty nohy nebudou jak detska prdelka moji male kdyz se pokadi :D

podaji
7. kvě 2018

@zelenaesmolda no to záleží po čem a do čeho pak budou šlapat 😀😀

zelenaesmolda
8. kvě 2018

@podaji doufejme ze slapat nebudou :D

petra357
8. kvě 2018

Dexeryl. Obsahuje, myslím, parafin. Malý ho měl doporučený na suchou kůži. Měla jsem suché šupinaté nohy a popraskané paty (žádná extrémně zrohovatělá kůže, trochu ztvrdlá a bolestivé praskliny). Po chvilce vše OK.