Manželství po x letech

mahol
20. črc 2017

Maminky je mi 42 a mám 17ti leté manželství. Chtěla jsem se zeptat jaké to máte v manželství vy, které spolu s manželem jste více jak 10 let? Kolik času spolu trávíte? Povídáte si? Hádáte se kvůli něčemu? Chodíte ještě spolu ven?

clear301
20. črc 2017

Jsme spolu 10 let 🙂 Manželé víceméně jen chvíli... Zatím nemáme ani děti. Ven spolu chodíme občas, výlety podnikáme málokdy, hodně děláme o baráku (ale často každý zvlášť), povídáme si tak normálně a občas se samozřejmě hádáme... Toho společného času, kdy jsme jen sami dva až tolik není, ale myslím, že nám to oboum vyhovuje...

verunkanatalka
21. črc 2017

Tak já jsem vdaná 19let.Máme spolu 2 dcery..Jedna 18 let a druhá 6 neděl.Ven spolu chodíme jak na výlety,tak jen my dva třeba na večeři nebo na pivko s kamarády.Žijeme normálně a to i s hádkama,usmiřováním,vztekem na sebe i láskou k sobě.Nic není jen černobílé.Poslední 2 roky manžel jezdí kamionem a tak je doma míň.Jsme si vzácnější..

kaca08
21. črc 2017

Nejsme manzele, ale ted budeme 1.8. spolu 17 let 🙂, mame spolu skoro 8 leteho syna a 3 letou dceru. Spolecny cas spolu travime hlavne o vikendu, kdy vyrazime na vylety apod., to hlavne s detmi. Sami jdeme tak jednou za 3 mesice do kina nebo divadla a spojime to s veceri, casteji na vecer nemame hlidani. V tydnu po vecerech si spolu povidame, ale vetsinou si tatinka zaberou deti 😉 I u nas to neni stale ruzove, take se obcas pohadame, ale zatim to nebylo kvuli nejakym dulezitym vecem, ale prkotinam🙂

babanci
24. črc 2017

Jsme spolu 25 let. Děti už nám odrostly,poslední dcera se odstěhovala před 4 měsíci, dost to s námi zamávalo. Muž hodně pracuje, v týdnu se tedy sejdeme doma až večer, o víkendu spolu podnikáme nějaké sportovní aktivity či hlídáme vnoučata a jezdíme na výlety. Strašně moc se vždycky těšíme na dovolenou, tu si chceme užít jen sami dva. Samozřejmě se taky někdy pohádáme, ale spíš proto, že já jsem metrnice, co si nenechá nic líbit, mám pusu jako kudlu. 😀

marea2000
Odpověď byla odstraněná
Zobraz