Ahoj, ptala jsem se už na miminu a hrozně málo holek s tím má zkušenosti. Řešila jsem, jestli to má opravdu takovou účinnost jako sonický kartáček a nikdo moc nevěděl, oč se jedná.
Mému synovi ho doporučila zubařka, protože nesouhlasí s elektrickými kartáčky pro děti. Nakonec jsem ho koupila (Ionickiss). I sobě na chatu, abych nemusela tahat sonicare. A musím říct, že zatím je super, i ty hlavice jsou nějaký úplně jiný, krásně mi objemou zub a dostanou se všude. Zajímalo by mě, jestli někdo nemáte dlouhodobou zkušenost a třeba srovnání s kartáčkem sonickým?
Malej je nadšenej, má to světýlko, tak to považuje za vytoužený elektrický kartáček 😀
No, pořídila jsem sobě i dceři a nejsem extra spokojená. Za mne sonický kartáček vyčistí lépe. Možná ten dospělý není špatný, ale dětský se nám vůbec neosvědčil. Dcera není nadšená z toho, že má mít vlhkou ruku při čištění a když jsme po čištění zkoušely tu zabarvovací vodu na odhalení plaku, tak mi zuby nepřišly dobře vyčištěné. Obyčejný curaprox odvede lepší práci.
Koupila jsem ho ve výprodeji v DM na vyzkoušení pro sebe a taky mi nevyhovuje.
Abych to tedy shrnula, vrátily jsme se obě k sonickému kartáčku 🙂
@jasisi to vubec neznam, muzes mi prosim poslat odkaz, jake jsi kupovala malemu?