Manuální ionizační kartáček místo sonického pro dítě. Máte dlouhodobou zkušenost?

jasisi
2. lis 2021

Ahoj, ptala jsem se už na miminu a hrozně málo holek s tím má zkušenosti. Řešila jsem, jestli to má opravdu takovou účinnost jako sonický kartáček a nikdo moc nevěděl, oč se jedná.

Mému synovi ho doporučila zubařka, protože nesouhlasí s elektrickými kartáčky pro děti. Nakonec jsem ho koupila (Ionickiss). I sobě na chatu, abych nemusela tahat sonicare. A musím říct, že zatím je super, i ty hlavice jsou nějaký úplně jiný, krásně mi objemou zub a dostanou se všude. Zajímalo by mě, jestli někdo nemáte dlouhodobou zkušenost a třeba srovnání s kartáčkem sonickým?

Malej je nadšenej, má to světýlko, tak to považuje za vytoužený elektrický kartáček 😀

zara11
2. lis 2021

@jasisi to vubec neznam, muzes mi prosim poslat odkaz, jake jsi kupovala malemu?

babka
2. lis 2021

No, pořídila jsem sobě i dceři a nejsem extra spokojená. Za mne sonický kartáček vyčistí lépe. Možná ten dospělý není špatný, ale dětský se nám vůbec neosvědčil. Dcera není nadšená z toho, že má mít vlhkou ruku při čištění a když jsme po čištění zkoušely tu zabarvovací vodu na odhalení plaku, tak mi zuby nepřišly dobře vyčištěné. Obyčejný curaprox odvede lepší práci.

hojda
2. lis 2021

Koupila jsem ho ve výprodeji v DM na vyzkoušení pro sebe a taky mi nevyhovuje.

babka
2. lis 2021

Abych to tedy shrnula, vrátily jsme se obě k sonickému kartáčku 🙂