Ahoj, jsou-li tu nějaké, můžeme si popovídat občas o tom, jak to zvládáme, když to zrovna nezvládáme :D skloubit tu vědu a rodinu. Nebo taky o něčem úplně jiném...prostě si společně odfrknout 🙂
Hezky den, prave jsem nastoupila na materskou, i kdyz doma uz jsem dele, asi tak za mesic se nam narodi prvni prirustek 🙂 no a rada bych do te doby jeste dopsala dizertaci...jde to hooodne ztuha 🙂 jakou delate praci?
🙂 Cele své PhD.jsem dělala s dítětem....první zkouška ještě v sestinedeli.....trochu jsem to protahla(5let),ale v lednu obhájila a v červnu mám promoci a hrozne se tesim,ze na fotkách budu i s dcerou.... 😉
ahoj, zdravím vás. chtěla bych se vás zeptat, jak to řešíte, zda jdete na rodičovskou dovolenou nebo nechcete opustit akademický provoz ani po narození dítětě? Máte někdo i nějaké rady, jak to ošetřit právně?
No, s rodičákem šla věda docela do kytek. Píšu články a sem tam přednáším, nic moc, ale aspoň mám pocit, že až se vrátím do práce, budu moct říct: hele, tohle jsem všechno zmákla s dětma 😉