Ahojky jsou tu nejaka maminky ktere stejne jak ja valci se vsim vetsinu roku sami?
@mami29 u nas taky jezdil chvili 3 tydny,ale kapitanovi nevyhovovali takhle ty turnusy,takze po 3 mesicich zase na cely mesic ☹....
@vakiss taky si rikam,ze si urcite zvyknu....ale ted me to ubiji....az se nam narodi mimisek,tak to zas asi budu brat taky jinak,budu mit jiny starosti a tak....ale zase me bude mrzet ,ze u vsech tech hezkych zacatku nebude ☹
@tynka89 jó to mě taky moc mrzelo, mala když ho pak viděla o víkendech brečela, já když videla jak tatinci vozi kočarky a maminky si doma odpocivaji nebo chodi spolu na vychazky bylo mi taky do breku, teď to beru s nadhledem, on to taky nema lehky na cestach. takže hlavu vzhuru ..říkam si on jim to jednou vynahradi, než se narodila Julinka moc se ji venoval ted se venuje obou a moc si to vsichni uzivame 🙂
Ano ...my mame tatinka sifaka ...a muzu rict,ze je to pro me narocne ☹ nemam podporu,kterou bych obcas potrebovala a ted v tehotenstvi je mi to jeste vic lito,ze semnou neni doma ☹