Sice nejsem mamínka, ale po několika letech snažení jsem o mimi přišla v 8 tt - zamlký potrat. Sice postižení není něco čím by se člověk chlubil, ale najdu některou na pokec, nebo občasné psaní?
@aknudil Jejda, ale hlavně, že se to povedlo. Ono i jeden je hrůza na psychiku.
ahoj, pokud chces, muzeme si psat.
@filija promin ale nebyla jsem tu nějaký čas.
pokud chces, mužeme si obcas napsat, kolik ti je? mně 41, jsem vdaná, máme 2 letou holcicku🙂
@filija mě bude v prosinci 41, vdaná jsem taky ale děti nemám - tedy kdybych o mimi nepřišla, byla bych ted před porodem
ahoj, a pdkud jsi? že bychom se mohly treba sejit? my máme holcicku adoptovanou, jimak bychom se asi nedockali
@filija no, jsem už 3 roky ve Vítkově - to je u Opavy. no zaplat Bůh že vám to aspon vyšla ta adopce ...
@kolibricek36 a vy byste do adopce nesli?
@filija nevím jaké jsou podmínky, pro adopci - máme jen 2+1 - moc peněz taky nemáme...
kazdy kraj má jiné podmínky, ale myslim, že 2+1 staci pro 1 dite, spis jde o zdr. stav a zda máte stálý prijem., mrkni na adopce.com, tam podminky jsou.
@kolibricek36 Stalo se mi totéž celkem čtyřikrát. Trvalo to dlouhých 10 let, ale teď máme 6,5 měsíční dvojčata. Jestli chceš, napiš mi, naprosto chápu jak se cítíš.