Maminka z Býkve u Mělníka a nebo z okolí 🙂

zrzina
5. led 2018

Ahojky holky, je některá z vás z Býkve u Mělníka nebo okolí? Jsem tam nová a mám ročního syna, hledám pro Honzíka kamarády se kterýma by mohl řádit a pro sebe kamarádku

dubbie
5. led 2018

Ahoj, ja jsem z Vysoke Libne, to je asi daleko, vid? Taky hledam kamaradku-maminku. Jsem tady taky nova, mam desetimesicni holcicku a rodinu daleko, takze jsem tu s pritelem na vse sama a casto je mi dost smutno. Chybi mi partacka na kavu a Aga bude brzo potrebovat taky partaka nebo partacku na lumparny 🙂 Kdyz budes chtit, ozvi se. Muzeme si treba napsat neco vic a uvidime 🙂

zrzina
autor
5. led 2018

Ahojky, to už je trosku z ruky, ale mohli by jsme se v navstevach kdyztak prostridat a nebo se schazet na puli cesty 🙂 prave, jsem tu s muzem take nove a malemu chybi deti.

dubbie
5. led 2018

Urcite, za zkousku nic nedame, muzeme zkusit treba Melnik, nejakou cukrarnu nebo prochazku. Uz jsem hledala nejaky krouzky pro deti, ale pro nas je to jeste brzo. Nasla jsem v Melniku centrum Kasparek a maji tam hernu pro deti uz od 6 mesicu, co to zkusit treba tam? Myslim, ze se tam plati 40,- Kc za hodinu. Nam chybi ten kontakt moc, uz ted to vidim na male, kdyz jedeme na navstevu, tak hodinu rve, nez si zvykne na lidi. A to se mi teda vubec nelibi, budeme hezky spolecensky 🙂

zrzina
autor
5. led 2018

Úplně Ti rozumím, malý je zavisláček jen na mně. A ráda bych byla ať si hraje s dětma a je společenský. To co jsi našla je super a budu moc ráda. A čilm dříve si začnou zvykat, tak to bude lepší 🙂 a můžu se zeptat kolik vám s přitelem je? Mně je 28 a mému muži 34