Holky mate take doma diteko maminccina mazlicka bez maminky ani ranu porad ji stojim za zadkem... Holky momoc radu nejakou:( porad je jen semnou a nemuzu se odemne hnout nebo je hned revu jak na lesy:(
@dilemma 😉 ten vyhledavac je tu pořád 😉
Napiš "mamanek" a hned první stránce jsou tři dikuse na úplně stejné téma.
@berenika39 dobre dekuji:D
@drahuskat jujda:D nam uz budou dva za mesic🙂 a jinak vola i tatu kdyz odejde do prace ale prababi ma strach si ho vzit k nim na jedno odpoledne ze by rval jen mami:( a tata je vecne v praci a ja jsem s nim doma takze nevim kdy se to odnauci chodi semnou i na ten zachod a kdyz ne tak stoji za dvermi a rve jak o zivot, uz mi to prerusta i pres hlavu snazime se o druhy miminko a ja bych ho to tak nejak chtela odnaucit abychom se pak vyhly zarleni na miminko a tak podobne venku kdyz jsme tak si vsima dedti a kdyz tam nikdo neni tak jen mami a mami a mami nic jineho od nej neslysime ani skluzavka ho nebavi nebo piskoviste navic tady ve vyskove bydlim 3 roky a neznam tu skoro zadnou maminku tekze je tezky aby si hral s detmi a na me tak nejak zapomnel aspon na chvili mam jednu znamou a ta ma malyho chpapecka a s ni jsme chodily mesic ven ale ted odjela na dovolenou a nejak maly vola porad teta a didi jako teta no a je mu tezko na vysvetleni ze teta je pric ze si nema s kym hrat ale i kdyz jsme venku tak ten jeji chlapecek taky se od ni nehne takze je to tezky jsou to takovy maminci maly a myslim si kdyby bylo nekde vice deti ze by se zacal ucit samostatnosti ale je to strasne tezky s nim protoze je i temperamentni a hyperaktivni jak ja rikam:D a s takovymy detmi je to tezke 😨
Jé já se omlouvám, v té rychlosti jsem přehlídla, že tam není 1 rok a 1 měsíc ale 11 měsíců, omlouvám se 🙂
Já jsem sice z Brna, konkrétně ze Sivic, ale ve Vyškově máme jedny známé, kteří taky mají chlapečka, v září mu budou 3 ročky, bydlí na Hybešové, nebydlíte tam taky náhodou někde kousek?
A nezkoušeli jste třeba nějaké to centrum pro maminky s dětmi? Že by si tam malej pohrál s dětma a ty si mezitím povykládala s ostatnáma maminkama, to může být docela fajn, co myslíš?
Já teď tak trochu "bojuju" s mrňousem kvůli kojení,on kdyby mohl, tak mi sedí na prsu přilepený od rána do večera a nějak nedokáže pochopit, že tak velké děti už by se mohly chodit napít k mamince jen ráno a v noci a přes den má bumbat čajíčky, vodu, atd... Už nevím, jak bych to kojení přes den odnaučila, někdy je vyloženě neodbytný a zlobí a zlobí, dokud mu nedám napít. Samozřmě se u toho i trochu "nají", a tak jídlo, které mu později nabízím nesní všechno, protože nemá hlad. Je to jako začarovaný kruh...
taky mám doma mamánka, trvá to tak měsíc a fakt je to děs, teď se navíc budí v noci a hned je řev a máma máma... přes den chodí na záchod semnou a v noci když ji jdu udělat do kuchyně mlíčko tak řve jak o život, taky mi to přerůstá přes hlavu. Jsme u tchýně, a ani ta a ani děda ji nezvládnou zabavit dýl jaak na 10 minut, už ji zase slyšim😀
@beruska1989 no my byly u mych rodicu pred dvema tydny na tyden ataky chvili ho neco bavilo s dedou nebo babickou na zahrade a pak uz jsme slysela jak vola mami kde jsi no des a kdyz jdeme na prochazce a maly sedi v kocarku tak se hned otaci jetsli sem nekde nezustala a jdu vedle kocarku no des ja uz sem z toho namrtvici jak rikam chceme jeste jedno mimi a mam strach s tim aby to nedopadlo des bez ze bude zarlit ze se vice potrebuju postarat o miminko nez neho jako jojeni a prebalovani a tak:( no opravdu se bojim jak to dpoadne az se nam zadari mit druheho mimiskla:( a to mu budou uz dva ja koukala ze mas zatim jeste malickou princeznu tak ji to mozna casem prejde🙂
@drahuskat no Hybesevka je kousek od nas spise nad namy my jsme ze Žižkove ted jsme se pred mesicem prestehovaly a bydlely jsme na opacne strane vyskova🙂 a s tim si nelamej hlavu ja taky koliktar prehlidla kolik je detem od zen s ketyma si pisu a tyk se sekma:D no a stim kojenim teda zavidim ja stratila mleko uz ve 4 mesicich a uz do 2 mesice jsme prikrmovaly nutrilenem:( mela jsme od zacatku malo mleka a uplne jak vodu cvrcek mi brecel porad hlady a doktorce sjem to rilala kdyz mel mesic a ona porad ze se mi mleko udela a kdzy uz to neslo tak sjem doktorce rekla ze se to neda vdrzet ze jsme i nevyspani maly hladovy a pak nam az rekla t skusime nutrilen od te doby jsme kojila a kdyz bylo malo dala flasku a byly jsme spokojeni co bych zato dala kdybch kojila kolikrat zeny koji az do tri let🙂 tise zavidim fakt ze jou🙂 a jinak teda do materskeho centra zacnu chodit od zari uz jsme se zacla trosku zzivat s vyskovem tak uz vim co a jak a jak a co kdyz se mi maly narodil to jsme tady nebydelala jeste ani rok a ted uz se tu trosku i vyznam byla jsme v pondeli dopolende v parku atake tam byl zeny s materskeho centra a prisly mi fajn jenze mi tak prijde ty co uz se z nekym znaji tak toho moc nenakecaji s cizimi no jou hloucky a promin za chyby specham my dva chlapi se koupou a uz me volaji:D
Tedík je taky mamánek, s tatkou usne málokdy a ve 2 a půl letech ho uspávám a v noci taky hned volá mě, myslim že to přejde přirozeně samo 🙂
@hasky24 tak jsme jen o neco malo mladsi to teda cumim ze vola jen tatinka:D ale tak ej to lepsi ty klido muzes jit nakupovat a tatinek nevola hystericky nevyzvabni kde se tak dlouho flakas ze s malym neni k vydrzeni:D to by se mi take libilo ja nebyla bez maleho ani nepamatuji🙂 porad se me drzi jak kliste nemuzu zajit ani doschranyk pro postu bez neho:D
@moncicak.as no ja jeste pred dvema tydnama malyho uspavala na rukach nemluvne o tom ze by ho mel uspat tatinek to neprichazelo v uvahu:( ted uz se naucil usniat u televize ale to musi byt maximalne unaveny jinak strata casu a jde si lehnout semlou do nasi postele a tam usme jinak ne:(
@dilemma Já si musim jt lehnout s nim do jeho velké postele, tam až usne, tak odejdu a v noci, jak se vzbudí, tak nakluše k nám do ložnice a spí s námi v posteli 😀 😀 😀 😀
Já si bez řevu nedojdu ani na záchod... A v devíti z deseti případů je řev i v případě, že se z obýváku jdu napít do kuchyně - přitom je to jedna místnost, takže mě pořád vidí.. Jediný, kdy je to lepší, tak když je doma manžel, ale taky ne pokaždý... Když malého něco zaujme a jde na průzkum, tak dobrý, to mě nepotřebuju, ale jakmile odejdu já od něj, to je zle..
@moncicak.as tak ja malyho vzdy prenesu z nasi postele kdyz tam s nami usna ale jak se v noci bud me silene vola abych pro neho prisla a nebo prikluse taky k nam do postele posledni dobou je tam pecenej varenej a vcera sem rikala ze by me zjamalo jestli to nekdy pochopi ze musi hajat u sebe🙂 kolikrat sjme rano dolamani z neho jak kope a rostahuje se:(
@anieanne tak to koukam protoze kdyz byl malicky v takovem veku jako tvuj prcinek malicky tak to jsme nezazily jako ze by rval aposledni mesice to se bezemne ani nevykadi a fakt mi jde hlava kolem z toho prababi si ho nechce ani brat na zahradu na par hodinek k nim protoze ma strach ze by rval jak na lesy:(a pritom tam se ma jak v bavlnce kdyz byl mladsi tak tam byl aspon 1x za tyden ated nic:(
JEEEEEEEEEEEEEJ ja dneska neumim nejak psat pisu rychle protoze nestiham a tak to dopada:D
ted je to teprve druhy mesic ale i tak je to narocne na psychyku jak se tak koukam na ty tehulky tak je mi to lito a strasne bych si prala take miminko🙂 i kdyz muzu byt rada ze mam maleho zdraveho nekteri nemaji ani to tak za to jsme hodne rada🙂
Jednu dobu jsem s tím mívala taky problém, Mareček beze mě neudělal ani krok, pomalu jsem si nemohla zajít na záchod... Pomohla babička, dědeček, tatínek, snažili se upoutat si u malého pozornost něčím zajímavým, až nastal zlom a najednou se už občas stane, že malej pláče, když táta odchází do práce, volá "tatínek, tatínek" anebo místo aby šel se mnou domů, chce být s dědečkem. Je to těžký, koukám, že Martínek měl nedávno teprve roček, to je asi taková nejhorší doba, kterou je potřeba si projít, ale uvidíš, že jak bude postupovat čas, začnou ho více zajímat i jiné věci, než jen maminka, např. děti venku apod. a hned to bude lepší... 🙂