je to nepřehledné ☹
nepřehledné, ale třeba si zvyknem, nebo spíš budem muset 😀
@jennyska A nešlo by do té šedé podlišty přidat ještě "mé oblíbené"? (kategorie, nejnovější témata, kde se diskutuje, soukromé diskuze, kam jsem přispěla a + mé oblíbené...) Já vím, že je najdu v kategoriích úplně dole, ale proto si je přeci nedávám do oblíbených, abych je hledala kdesi dole daleko 😉
Ale je tip.
Já vím, že snaha se cení, ale chvilku jsem měla dojem, že se nacházím někde úplně jinde než na MK 😅 😒 .
Přijde mi to nepřehledné... ☹ ...otázku bych měla zatím jen jednu...jestli to nejde vrátit? 😀
Nepřehledné, chybí mi oblíbená fora, tak jak byly. Super by byly nahoře na liště.
taky bych byla pro vrácení záložky "moje oblíbené diskuze"
@jennyska 😖 ☹ přidávám se k holkám, strašně nepřehledné, chybí mi na úvodní stránce mé oblíbené, když jsem se konečně proklikala někam, kde jsem našla soukromé, tak se mi zobrazila první a ne poslední stránka, je to zmatek. A strašně !!!!!! mi chybí oblíbené, nevím, jak to rychle najít.
opravdu se mi to nelíbí, bohužel.....
Není někde nápověda k použití? 😕 😕 😕
A proč je na úvodní stránce dáváno tolik místa bazarům, myslela jsem, že je to spíš diskusní fórum, kde jsou bazary druhotná věc..... ?
@eficenka @aajda U soukromých diskuzí sice šly po nějakou chvilku vidět jejich názvy, ale rozhodně se do nich nedalo dostat 😉 Tuto chybku jsme již ale opravili a je to v pořádku. Jinak Oblíbená témata (líbí se mi) jsou pod seznamem kategorií fóra 🙂 Abych pravdu řekla, nevím, co máš na mysli tou šedou podlištou?
Nepřehledné, krok zpátky 😠
U těch oblíbených témat bylo fajn, když byli na začátku stránky. Proč rolovat až na konec? To mi přijde nelogické.
A taky, předtím je šlo dát v počítači do záložek, takže stačilo jen kliknout na odkaz a hned mě to hodilo do oblíbených.
Navíc bylo fajn, když se oblíbená témata řadila podle aktuálnosti. Hned jsem viděla, kde je nová reakce a nemusela jsem prohlížet u všech témat datumy, kdy tam kdo přispěl naposledy.
Blbě vysvětluju, snad se to dá aspoň trochu pochopit 🙂
Mně se to tedy taky nelíbí. 😢 I když je to částečně i o zvyku. Každopádně "Mé oblíbené" a "Nejnovější příspěvek" bych vrátila a nechala hodně viditelný! Díky 🙂
@jennyska Šedou podlištou myslím tu lištu pod tou hlavní.... konkrétně tu, kde je vypsáno - kategorie, nejnovější témata, kde se diskutuje, soukromé diskuze, kam jsem přispěla
Vím, kde ta olíbená témata najdu, ale je to podle mého složité... a nejen podle mého, soudě podle reakcí...
Ale asi si zvyknem, co nám taky zbyde...
@jennyska Není to moc přehledné 😒 Název naší soukromé diskuze zmizel, ta se jakoby rozpadla na podčásti, které jsme tam kdysi založily pro debatu o určitých věcech... Jde to přejmenovat? Jdou nějaké naše soukromé diskuze tedy smazat? A proč při kliknutí na diskuzi se dostanu na první (a nikoliv na poslední aktuální) příspěvek v diskuzi?
@jennyska taky mi chybí moje oblíbené diskuze, teď si to musím vypsat, abych tu diskuzi našla. ☹
jo a momentálně mám v názvu MK (horní lišta) forum o stavění, bydlení a realitách 😀 😀 😀
Ve Fóru
Hodne zmatene a neprehledne, docela velky krok zpatky 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
pridavam se tez za navrat Mych oblibenych temat, takhle jsem na jedno kliknuti krasne vedela, co se kde deje...takhle to musim dohledavat a jeste se vetsinou dostanu na prvni stranku diskuse, ne na konec...
@imzadi neklikej na tu diskusi, její název, ale na poslední přípěvek - vpravo, s časem přidání🙂
@berenika39 to ja vim..ale clovek kouka na nazvy diskusi a tak nejak automaticky na nej i klikne..teda aspon ja 😀
Mě se nový vzhled líbí a pro mě je přehlednější🙂 Díky za něj.
děs a hrůza
😖 😖 😖 😖