Ahoj maminky.
Nejspíše to máme v genech,něco od manžela,něco ode mne...Mám čtyři holky a z nich jsou dvě, hodně tmavé.Ta nejmladší je extrém.Už ,když ji bylo 6m,ptali se mě v nemocnici na pohotovosti,kam jsem s ní jela,když měla 40tky teploty,jestli s ní nechodím do solárka... 😅 😅 😅 nechodím..je prostě hoodně tmavá...Nespálí se na slunci a vodu miluje...
Lidi si ji prohlíží a ptají se,jestli ji mám s bělochem... 😅 No,mám....A dokonce má modré oči...Ale je snědý..Stejně,jako tchýně,a její otec s matkou..A stejně,jako můj otec a jeho matka...
Jak se na to tváří vaše okolí????
kamaradka z prace ma 2 deti, starsiho kluka - ten fakt vypada jak maly kubanec a holcicku - blondynku s modryma ocima 😉 no kontrast jak blazen a maji oba stejneho tatinka, cecha 😅
vim ze se setkala uz i s blbyma poznamkama 😅 ale obrana??? asi zadna.. nektery lidi jsou blbci no..
ale deti ma nadherne, zdrave, dokonce ted ceka treti tak jsem zvedava 😀
jaa: maláje a bude krásná a zajímavá. Prostě exotická kráska 😵
Moje kamarádka ze střední tedy byla pravý opak výrazu snědá - byla úplně ohnivě rezavá, její sestra, která jakoby jí z pr...vypadla byla úúúúplně blond a jejich rodiče byli oba tmaví. Takže i oni pořád poslouchali, jestli nejsou adoptované, nebokdo je jejich pravej táta.
Jaa - nic si z toho nedelej, ja jsem do 14ti let vypadala jako cikanka a vetsina lidi mi to samozrejme nezapomnela pripomenout... Mama z toho taky byla vykulena, tata se taky lehce opali, ale je fakt, ze u malyho diteto to prekvapi...
Vase mala je aspon modrooka blodynka ( teda vypada to tak na fotce)...
Ja jsem byla kudrnata, cernovlasa a hodne tmavy pleti vedle brachy modrookyho blodaka se sejratou pleti...
Ve skole mi nadavali do cikanu a o par let pozdejc se za mnou chlapi otaceli jako divi... 😉
Treba casem zesvetli... u me to v puberte opadlo.
teda ta je krásná... 🙂
jaa,a nemůže to být někde v genech,třeba tatínkova prababička atd.?jinak malá je fešanda,to bude jednou jí uhlídat🙂)
@jaa To je vážně moc krásná holčička!! 🙂 Naprosto jí ten kontrast sedí, modré oči, a tmavší pleť. Je zajímavá a opravdu krásná. Mně to zas tak moc nepřekvapuje, mám kamarádku a ta má čistě modré oči, vlasy světlejší a barvu kůže úplně tmavou a to i v zimě, v létě je jako černoch..
@sylvka Jj.to jsou ty geny...Máme to v rodině a v ní je těch tmavých pigmentů nejvíc... 😉
@momin Kulovnice bude stačit???Né,budu ráda,když si najde protějšek k sobě vhodný...Mě se vždycky líbili tmaví chlapi...a máti se hrozila,co přivedu domů..jestli cikána,araba,či černocha....Mě ta etnika nevadí..I mezi nimi jsou moooc pěkní chlapi... 🙂
@hanula83 Uvidíme,až dorostou vlásky..zatím stávkují...🙂))ted je má ze suníčka takové jakoby popelavé-šedé...A začínají se jí vlnit..
ahoj holky,prominte mi že k vám lezu ale ráda bych vám napsala že podle mě jsou snědé děti velmi krásné a výrazné,mnohem hezčí než sýraté 😀 😀 .Mám taky srovnání.Můj muž je tmavý typ,předky má v Mexiku a naše dcera Miška - 20 let je tmavá,s tmavými vlasy a velkým černýma očima po něm.Mužský se můžou zbláznit když ji vidí a už když se narodila,měla i černé oči.Prý většina dětí je má po narození modré.Nejmladší dcerka jde ve stopách své velké sestry i když vlasy jí ted světlají.Ale když se narodila,ani cikánata na mojí chlupatou,vlasatou ,tmavou černošku neměli 😀 😀 No a protiklad,ostatní děti mám blond s modrýma očima po mě a když jdu - já s Míšou a Sofií,většina lidí si myslí že k sobě nepatříme.Teda já k nim. 😀
jaa - malá je uplne kráááásna, fakt. Bud rada že je zdravá a sproste reči okolia jednoducho ignoruj
@jaa...moje kamarádka má malýho kluka už mu je teda teď 7 a ten je snědej taky jak cikán, (přitom ona je modrooká blondýnka, manžel je tmavovlasej líp se opaluje a je hnědookej)...a přesně doktorka jí kdysi, když byl ještě mimi vynadala, že ho opaluje na přímém slunci, přitom on na sluníčku nebyl, jen je prostě snědej....máš krásnou holčičku
jaa...mala je prekrasna 😵 ...naopak na to bud hrda a vubec teda nechapu,jak muze mit nekdo blby pripominky 😅
My mame taky v rodine tmavy geny...muj tata je hodne tmavej a mamka blondynka, ja blondyna s dobrym pigmentem po tatovi a segra uplne cerna jako on...od mala nam rikali ve meste black and white 😉 ...no a za muze jsem si vzala tatu pres kopirak 😀 ,tak jsem zvedava jednou na nase deticky, malej je snedej s modryma ocima a vlasy mu jdou zatim do hnedo-zlaty
Tak vidím,že tmevé dětičky slaví úspěch..mě právě štvou řeči typu...Ty ji pořád pečeš na sluníčku,co??A ,mažeš ji???Nepeču a mažu jen občas...Ona mi hnědne i ve stínu a to doslova během několika minut.. 😅 Má hodně pigmentu i ve rtících..Ty má jakoby olemované tmavou konturkou...A,co je zvláštní..nespálí se na sluníčku...Já jsem za to ráda,že je tmavá a ne sýrek..
@carys Obdivuji..takových dětiček...Ale krásných...Já bych si taky ještě dala říci...Ale to je ve hvězdách... 😉
@poletucha žít tam,kde ty,tak bude malá černá úplně. 🙂 Hned bych tam jela...a zůstala... 🙂
Je krásná 🙂
🙂
@jaa Ježiš ta je tak nááááádherná!!! Lepší než nějaká bledule! Je krásná, zdravá tak co řešit.
@jaa malá je krásná!!!!!!!
Být tebou poznámky okolí vůbec neřeším, my máme totiž něco pohobného, naše malá byla od narození snědší pleti, i oči má hnědé-tmavé, a to jsme oba rodiče světlý, já modré oči, manža zelené🙂))) V létě jsme byli na dovolené u moře, a Síma, přestože jsem jí mazala 50tkou a vůbec nebyla na slunci, přijela opálená a tatínek jak sýr 😀 😀
@misa.ottovka Jéééé.malá je takový drobínek,jako byly naše holky.A i to samé s vlásky🙂Ale je sladoučká..Hlavně na té fotce z roka... 😉 Taky maskujeme nedostatky vlásků haldami různých čepiček🙂I,když už konečně rostou🙂
Já, ta místa,co jsem ji mazala,tak měla úplně nejčernější:- 😀
@marketouch Já jsem taky ráda,že není bledule 😉
Jaa dcerka je nádherná, co máš z řečí okolo 😉 my jsme takový střed, manžel tmavý, já bledule, Simča něco mezi...ale tvá malá je fakt nádherně tmavá,to budou jednou kluci šílet 😅
@jaa Tvoje holčička je krásná... My máme taky takovou indiánku opálenou 🙂) Jak vyleze první jarní sluníčko, tak mi lidi říkaj, že jsme museli být u moře... Vlásky má světlý a oči tmavý jak uhel. A v létě jí můžu mazat 50-kou a stejně je jako cikáně. Asi to zdědila po babičce, ta se taky dobře opaluje...
Zdravím, tak u nás je pravý opak, já jsem bledší, ale tmavooká, tmavovlasá a snadno se opaluju, můj chlap se zase snadno spaluje a má vlasy i oči takovou tu neurčitou barvu, ode všeho trochu. Narodil se nám kluk jako buk, oči mu jdou do hněda, vlásky má o něco světlejší než táta a je to bledulka. Ale na sluníčku snadno zhnědne. Jsou mu 2, tak jsem ho i v létě dost mazala (moje máma měla kožní nemoc, tak se bojím) a pořád poslouchám, že je bílej jako sejra, po kom to má, hele, jak je bledej. Takže člověk se prostě nezavděčí 🙂 . Buď jsou děti moc tmavé nebo příliš bledé.
Jaa, tvoje holčička je krásná, úplná princezna. A možná, až bude mít dítko, tak to bude modrooký blonďáček a ona bude taky poslouchat hloupé otázky 🙂
@zzuzinda jejku..Já doufám,že tmavé geny převládnou a bude mít děti tmavé..a doufám,že i manžela. 😀
@med taky krásná indiánka... 😉
@janula2008 Naše cikáně je pořát tmavé...Světlejší má jen obličejík... 😉 Dr se diví,že ji to pořád drží..To já jsem už od moře zbledla... ☹ nejsem teda úplně světlá,ale tak krásně černá už taky nejsem... ☹
@jaa já jsem byla taky taková typ...světle hnědé vlasy, světlemodré oči a snědá kůže...a jsem taková dodnes, lidé se mě stáke ptají, zda nechodím do solárka, samo, že tam ani nepáchnu🙂 v mém případě je to kombinace blonďaté mamky a tmavého(normálního Čecha) táty.
Zdravím 🙂 musím říct, že máte moc krásnou holčičku jak už tady bylo řečeno chlapy budete muset později odhánět 😀 snědá pleť se mi moc líbí sama jsem něco na typ španělky pač mám snědou pleť po celý rok a k tomu hnedé oči a oříškové vlasy a v létě se opálím ještě více takže pro mě za 1 🙂 úplně vám závidím je krásná 🙂 a na nějaké hloupé poznámky okolí vůbec nereagujte
Moje sestřenice - jedna úplně bílá pleť s pihama a zrz vlasy a její sestra úplně snědá s černými vlasy, v životě by člověk neřekl, že jsou z jedné rodiny natož sestry a nikdy v rozdílu pletí nebyl v okolí problém.
Nellinka.. 🙂 🙂 🙂 🙂