Mám noční můra - bojím se usnout 😶

anitsirkanitsirk
29. bře 2019

Ahoj je tu někdo kdo se vyzná ve snech nebo snáři, už tak cca půl roku v kuse (určitě dyl) se mi zdají někdy každý den, někdy dvakrát, třikrát do týdne sny, že kterých když se vzbudil tak sem vzdicky strašně vyděšená a hrozně se mi uleví že to byl jen sen, někdy se probudím a cejtim strach nebo vidím podnět který třeba byl zrovna ve snu a úplně mě pichne v hrudy jak se zaleknu. Sou to sny které se tikaji jedné věci a to našeho pronajateho bytu, sny se střídají konec je vzdicky stejný přijdeme o byt a stane se nějaká tragédie a mi nevíme co máme dělat brečí mě, trpím. Buď je sen takivy že máme klasický den a pak se něco zvrtne z ne z ničeho nic padat strop, nebo přijde rána a strop praská mi sme na konci ytua nemůžeme se dostat ven ani k telefonu aby jsme si zavolali pomoct, nebo před vánoci to bylo tak že jsem šla do otevřít postacce a najednou že pod ní propadli schody a já ji nemohla zachránit běžela jsem do obýváku rpo telefon abych volala o pomoc jenže zaas zacnee padat strop, nebo že přijdu domů a dozvím se od majitele že si máme rychle zabalit věci ze padají stropy, protože někdo v okolí vypustil nějakou vodu která měla někde explodovat nebo tka něco vím že tam figurovala voda a pak už jen bylo zase všude černo po ohni,sme doma a z ničeho nic se případném, nebo že jdeme ven a když přijdeme celý blok domu kde bydlíme je pric jak po výbuchu,, pak taky časté sny jsou ty jak se vracíme domu z procházky a z dálky vidíme dým když dorazíme k domu zjistíme že dům vybuchl nebo začal hořet nebo se před námi rozpadá.. Ty sny mě děsí a sou tak časté až se toho děsím kolikrát když má muž noční jako třeba dnes se bojím usnout říkám si co když mě tu něco nebo někdo varuje před neštěstím nebo mi jen hrabe? Nebo čím to je... Ve snu sme vzdicky já, chlap a dcera. V bytě žijeme 4rokem. Budu ráda za nějaké rady nebo tak co to třeba může být, nebo jestli to někdo taky tak někdy měl. Hezký večer. 🍀🌙🌙🌙

anitsirkanitsirk
autor
29. bře 2019

Omlouvám se za Chiby, mám blbou klávesnici a ta se mi vzdicky při delším psaní nijak posune a nevidím text 🤦‍♀️

guinea
30. bře 2019

@anitsirkanitsirk To zní opravdu šíleně. Na tvém místě bych se prostě odstěhovala.

koulenka
30. bře 2019

Sny vypovídají o tom co zrovna řešíš v reálném životě. Zkus popřemýšlet co tě doopravdy trápí. Z čeho jsi ve stresu? To že jsi ve snu uvězněná pod padajícím stropem může znamenat, že na tebe padají starosti, jsi v bezvychodné situaci... Nevím musíš si to sama rozklíčovat...

anitsirkanitsirk
autor
30. bře 2019

@guinea taky o to hodně premislime, stejně bydlíme v blbě lokalitě a malá příští rok už by se měla hlásit do školky tak by bylo lepší v jiném prostředí..

anitsirkanitsirk
autor
30. bře 2019

@koulenka no to je právě to já sem dřív hrozně řešila určitě věci, svou váhu, finance, co chci co nechci, co se dělo atd, teď poslední rok sem psichicky hodně vyrovnaná a šťastná nějaké starosti zrovna nemáme, jedině co mě občas trápí je to že mi malá už má jít do školky že sní nebudu proto jsme to odložili až za rok, ale to je jen občas že to na mě padne jinak je všecko ok. 🤦‍♀️😶

anitsirkanitsirk
autor
1. dub 2019

ariadna12
3. dub 2019

Zkus zajit za psychologem, vyzjistit historii bytu, pit na noc medunku, nemit pred spanim modrobile svetlo (tv, mobil, tablet), sverit se partnerovi. Bud je to tebou nebo treba bytem. Podle toho, jak pises, bych tipovala, ze to bude spis v tobe, citim z tebe hrozny stres a neklid, z minulosti i soucasnosti, velky strach i z veci, ktere by te tak vykolejovat nemely.