Ahoj holky 🙂
Dostala jsem v práci úkol. Vyzdobit Vánočně naši svačinárnu... Chci malovat na okna. Doma používám běžně zubní pastu. Ale to je jen bílá... Chci moc barev 😅 Nemáte vyzkoušeno, některá, třeba tempery?
Hlavně, jak to jde pak dolů... Vím, že existují fixy, apod. Ale jednak by se to prodaržilo (je to dost oken a velká okna), a druhak mi nepřijdou tak moc syté...
Děkuji za tipy 🙂
@nikoulinka a co tu zubni pastu obarvit potravinarskou barvou? jako zkusenost s tim nemam ale mohlo by to jít
@verunnaj jo, barvy na sklo znám. Ale jak jsem psala, je to opravdu velikánská plocha. To bych těch tubicek spotřebovala fakt moc.
@hanka_12345 jo, obarvit mě taky napadlo. Jen se bojím, aby to barvivo pak případně se nějak "nezažralo" do skla.
Ono totiž. Nejsou to běžná okna s rámy, apod. Ta okna se nedají ani otevřít, jsou to opravdu velké skleněné tabule, přes jednu celou zeď. Nemám fotku, jinak bych přiložila.
@nikoulinka tak tu barvivost muzes vyzkouset klidne hned doma ale s tim zažráním nevím to by snad mohlo být ok že to půjde umejt. Zkus se poradit s nekym treba skolni uklizecky co ty si o tom mysli o te barvě na skle
@nikoulinka barvy na sklo, stanou se z toho jakoby samolepky a schovas pak na další roky