Mají o mě zájem mladší muži. Máte takovou zkušenost?

8. dub 2023

Ahoj holky,
neřekla bych že co sem píšu je problém ale na druhou stranu asi i je.Na chlapy jsem moc štěstí neměla takže
děti nemám a teď,když jsem 2,5 roku sama,v 31 letech jsem dostala chuť zase začít randit a někoho si najít.Problém ale je,že mě oslovují pouze mladší (vypadám na 20) anebo i ty mladší kteří se mi zalíbí,vypadají naopak na těch 30 a já jsem potom zklamaná že nejsou starší.
Už mockrát jsem slyšela od přátel že věk řesit nemám pokud je ten chlap fajn a mám si to užívat...
Vím že věk je jen číslo ale já bych ráda někoho kdo cca do těch 5 let bude chtít i děti. 🤷‍♀️
Máte taky takové zkušenosti?
Spousta z nich po odmítnutí mi řekla že mě nechápou protože oni nehledají holky ale ženu do života pro budoucnost (nejmladšímu bylo 22 let který mi tohle řekl).

lennus
8. dub 2023

Věk je opravdu jen číslo, tady na Koňovi často čtu, jak si ženy stěžují na nezodpovědné chlapy. Znám pár, kdy je muž i o víc let mladší, třeba brácha má starší ženu skoro o deset let a dítě s ní měl ve 23, stále jsou spolu, vše ok. Ne každý si chce užívat do 30-40. Samozřejmě je dobré si vyjasnit na začátku, co od vztahu čekáte a že ty bys už ráda směřovala k dítěti. Dnes je už ale přežitek, že muž má být starší a ideálně max do 5 let. Dej i na svůj pocit, ten tě nezklame.

angelinie
8. dub 2023

Mám to dost podobně, dřív mě to hodně štvalo, ale je fakt, že to má i svoje výhody. Na dlouhodobý vztah je to určitě fajn, i z toho hlediska, že chlapi se obvykle dožívají méně a taky, že nebudeš mít za pár let vedle sebe neaktivního dědu 😁 A z osobní zkušenosti vím, že i mladý kluk může být připraven na rodinu, oproti tomu kdejaký čtyřicátník nemusí, je to individuální a vůbec ne o věku. A ještě perlička na závěr...loni v létě jsem byla na jedné zábavě bez manžela a balil mě tam kluk, kterému bylo 16 (mně 37 🙈😎😆)...

exbordelar
8. dub 2023

Ja myslim, ze az se opravdu zamilujes, tak ti bude uplne jedno, kolik tomu klukovi je ☺️
A mladsi jsou nahodou super, ma to spoustu vyhod 😃

zanett
8. dub 2023

Mne se taky stava, ze me obcas bali mladsi (je mi 39), kdyz jsem se rozesla s ex, ktery mi tvrdil, ze uz si dalsiho chlapa nenajdu (nechapu, jak na to prisel, blbec), tak me balilo spousta mladsich chlapu a vsichni svorne tvrdili, ze se mnou chteli vazny vztah. V prumeru byli tehdy o 8 let mladsi nez ja. Ja jsem jim to neverila (ze chteli vztah) a brala jsem to tak, ze jsou nevyzrali a nevedi, co od zivota skutecne chteji. Pak jsem si nasla jednoho ctyricatnika, o kterem jsem si myslela, ze je vyzraly a vi, co od zivota chce, ovsem dostala jsem poradnou zivotni lekci. Ackoliv mel uzasnou karieru a byl mimoradne inteligentni, stale bydlel u rodicu a krome kariery mel zajem jenom o svou rockovou kapelu a vikendove parby s kamosema (kteri byli, mimochodem, casto svobodni a bezdetni, i kdyz byli kolikrat starsi nez on). Mou touhu usadit se a mit rodinu, povazoval za zpatecnicky nesmysl. Lidi jsou ruzni a dnes bych tem mladsim verila, ze muzou byt zodpovedni a pripraveni na rodinny zivot. Mmch, mam znamou, ktera ma 40 let a jeji pritel ma 30, planuji svatbu, ale ona je ted tehotna (planovane), takze svatba bude, az se dite narodi. Ona driv chodila se starsima chlapama, nikam to nevedlo a nakonec nasla stesti s chlapikem o dekadu mladsim. Takze ja bych byla otevrena vsemu.

zanett
8. dub 2023

@exbordelar No jo, no, ale to, ze se nekdo zamiluje, jeste neznamena, ze budou mit spolecne zivotni cile. Ja mam v tomhle smeru zkusenosti vic nez dost, bohuzel. Zamilovala jsem se (opakovane) do chlapku, kteri byli super ultra skveli, az na to, ze ONI meli zajem jen o nezavazne chozeni, pripadne vztah bez zavazku, kdezto JA se chtela vdavat a mit rodinu. Laska je chemie, tezko se zamilujes do nekoho jenom proto, ze ma podobny zivotni cil, pokud tam neni ta chemie. A naopak; chemie muze byt skvela, muzete si super rozumet, ale kdyz dojde na lamani chleba, tak se chlap vykrucuje nez prizna, ze se nechce usadit. Nekdy 'prozatim', nekdy 'nikdy'. Jooo,kdyby to tak clovek vedel hned na prvnim rande, ale na prvnim rande se kazdy snazi delat ze sebe toho hezkeho a chlapi zvlast dobre vedi, ze kdyz budou rikat, co chce zenska slyset, budou ji mit rychle na lopatkach.

exbordelar
8. dub 2023

@zanett kazdy ma jinou zivotni zkusenost a nastesti jsou ty moznosti a zkusenosti rozmanite 😀 treba bude mit autorka stesti, a potka muze, se kterym bude chemie a zaroven ten pravy 🍀❤️ (ja jsem to tak mela 😀)

zanett
8. dub 2023

@exbordelar Ano, to je nejlepsi.

janule0123
8. dub 2023

Hele mám okolo sebe par holek co mají o 8 let mladší muže… a překvapivě jsou kolikrát dospelejsi než ti co jim jde ke 40 a ty děti chtěli jako první oni!😎 naopak mám i dost kolegu co mají ve 30 už dvě deti … ikdyz teda ženy mají podobně … jinak v tve věkové cilovce, se už těžko hledá .. je to celkem probrány a když se něco zajimavyho naskladni je to velice rychle pryč 😂 pak už jen čekat na ty rozvedený s detma …případně ty co byli divocaci uvědomili se a chtějí rodinu

dasipe
9. dub 2023

Seznámení a randění se vůbec nemusíš bránit. Dej tomu chvíli čas a uvidíš sama jaký z toho máš pocit, pokud budeš vědět, že za to stojí, proberete to spolu a třeba budeš velice mile překvapená 🙂 já mám teda od mládí radši starší chlapy, nyní můj manžel je o 2 měsíce mladší a sere mě to, ale jen pocitově 😅 takže buď v klidu. Ne každý hledá "mámu" která se o něj postará. Můj známý má paní, která je o kus starší, kde už by bylo prostě "blbý" aby měla dítě, jelikož má z předešlého manželství už dvě děti a nyní řeší situaci, kdy by jim někdo z jejich rodiny odnosil miminko. Nevím teda jestli paní už třeba nemá nějaký zdravotní problém nebo tak, ale opravdu se bát nemusíš, uvidíš sama, co ti nakonec život přinese 🍀

kryany
9. dub 2023

Jestli ti je 31, tak o 5 let mladsi kluk by mel.uz vedet,co od zivota chce,ale dvacetilety to vedet jeste nebude...

jadadee
9. dub 2023

Věk bych asi neřešila, jak je uvedeno výš, v tebou požadované věkové kategorii jsou muži dost probraní. A když se nějaký uvolní, tak je to horké zboží. Jinak mám známé, co děti chtěli až v těch 40, ale taky v 25. Záleží na konkrétním člověku, nejde to paušalizovat.

elvira
10. dub 2023

Kamarádka randila s klukem o 9 let mladším. Jak se jí přehoupla třicítka, pořídili si dvě děti, postavili barák, on začal podnikat- ona je dost tahoun, zatím to funguje. Sice od škarohlídů slýchá, že ji uteče, ale ona to neřeší. Říká, že i kdyby to skončilo, tak díky za ty krásné roky spolu.