Ahoj, přemýšlím nad jednou věcí. Před pár lety jsem chodila do tanečních. Byla tam jedna skupina holek, která se mi moc líbila. Byla to dvojčata a jejich kamarádi z jednoho pražského gymnázia. Já jsem se s nimi snažila bavit, ale často byli všichni tak pospolu. Jedna známá, která tam také se mnou chodila, mi řekla, že byli hodně uzavřená skupina. Koncem tanečního kurzu, to mi bylo 17 let, jsem se snažila dvojčata zkontaktovat, nabídla jsem jim, že půjdeme ven, že bych s nimi ráda šla. Řekly mi, že můžeme, ale že nyní jsou na táboře po dobu 2 měsíců, a že nemají čas. Tak jsem jim popřála, aby se jim na táboře líbilo. Nechtěla jsem se tam dále vnucovat, řekla jsem si, že kdyby chtěly, tak vědí, že bych s nimi šla ráda ven a ozvaly by se mi. Samozřejmě, že mě nikam nepozvaly a viděla jsem fotku na FB, jak si užívají čas někde na vodě, v cizině atd. s tou svojí skupinkou lidí. Bylo mi to líto, ale nechtěla jsem se tam vnucovat. Ještě horší bylo, že se mi líbil jejich kamarád, ale neměla jsem odvahu mu psát na FB, když to byl jejich kamarád a nevzali mě do té party. Říkala jsem si, že za chvíli udělám maturitu a pak půjdu na VŠ a jistě tam někoho potkám. Bohužel se tak nestalo, měla jsem pak na kluky hroznou smůlu, nestálo to vůbec za nic. Letos už jsem z toho byla ze všeho horzně nešťastná, dolehlo to vše na mě a tak jsem mu (tomu jejich kamarádovi) poslala žádost o přátelství na FB, nepotvrdil mi to. Napsala jsem mu i zprávu, že bych si jej ráda přidala mezi své přátele, ale vůbec na to nereagoval.
Jak byste se zachovali vy? Má cenu si to vyčítat?
V prve rade bych prestala stalkovat nejakou skupinu kamosu, kteri o me evidentne nemaji zajem... Kam te nezvou, nehrn se... Je zcela mozne, ze s tebou kontakt proste nechteji mit, protoze nezapadas do jejich friend profilu. Jsi dospela, musis se naucit se smirit s x vecmi.
nevidím žádný prostor pro výčitky.
ještě takhle - o jakém časovém pásmu je řeč? píšeš, žes před pár lety chodila do tanečních, takže se jedná o kolik let? 3, 5?
je klidně možný, že se celých těch "pár" let užíráš tím, jak ses mohla skvěle bavit s lidmi, kteří se ale nechtěli bavit s tebou, plus tam byl kluk, co se ti líbil, takže další lítost a tohle všechno mohlo (ale nemuselo) ovlivnit tvé vztahy
no a jestli je to tak, tak se na to prosím vykašli. užírat se tím, žes mohla něco báječného zažívat, prožívat, mít je úplně mimo reál.
uzavřená skupina lidí prostě o nikoho nového nestála, jedno z jakých důvodů.
odprosti se od toho a začni normálně žít.
Jako co si chceš vyčítat? Žes mu napsala? Hele litovat se má toho co neuděláš. Tak jsi to zkusila, nezabral no tak se jde dál..