Ahojky všichni, nemáte někdo náhodou aktuální info, jak to teď při Covidu funguje ve FN Motol? Jedeme tam se synem příští týden a měli bychom být hospitalizováni na lůžkovém oddělení 1.patro C (asi normálně kojenecké?) Vím, že nám před hospitalizací budou dělat testy na Covid, ale jak to bude potom nevím, dočetla jsem se, že se na jídlo chodí do jídelny, což je pro mě nepředstavitelné, nechat syna na DÚPV v pokoji a odejít si na hodinovou procházku a bloudění na oběd, taktéž je problém s bufetem, který stále nefunguje, takže, ne jen že sebou musím nabalit hromadu zdravotnického materiálu pro syna, ale ještě i tašku jídla a pití pro sebe, navíc je blbé že je zákaz návštěv, takže si musím vzít vše hned a partner pojede domů- máme to skoro 5 hodin autem. Otázka tedy zní: Není to teď při Covidu jinak, že b třeba nosili jidlo na pokoj maminkam? Dává totiž smysl otestovat nás na Covid a pak mě nechat trajdat po celé nemocnici do jídelny. A je na oddělení možnost si uvařit vodu a zalít si kafe nebo třeba nějaké nudle v kelímku a jiné takové hotovky? Našla jsem jen starší konverzace, ale potřebuju vědět jak to funguje teď. Díky moc za odpovědi 🙂
Nevim ted,ale pred covidem kdyz jsme byli hospitalizovany(syn 3 roky,pediatrie)tak nam jidlo nosili na pokoj.i v porodnici i v LDN treba tak mi prijde divne ze byste nekam musela chodit.zvlast kdyz budete s ditetem ktere nelze opustit.jinak verim ze pokud by vam neco jo chybelo manzel by vam to mohl privezt a predat pres sestricky...ale byt vama zavolam si primo na dane oddeleni a na vse se vyptala....