Listové těsto bezlepkové. Dá se koupit v normálním obchodě?

2veverka
31. kvě 2024

Holky, prosím vás, dá se v normálním obchodě koupit bezlepkové listové těsto? Jsem zvědavá, jestli má někdo zkušenost.

miryp
31. kvě 2024

Tesco a Globus určitě mají. Kdysi jsem ho kupovala i v Bille, Delmartu či Kauflandu. A nebo si ho můžeš udělat doma, LaTeta.cz má recept na domácí pravé i to falešné ze zakysanky.

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
2veverka
autor
31. kvě 2024

@anonymous_ka Uf, Kaufland mám na druhém konci světa, tos mě nepotěšila. Ale díky.

2veverka
autor
31. kvě 2024

@miryp Já právě zápasím s časem, tak bych uvítala nějaký obchod poblíž. Billa, Lidl, Albert, to asi nic, že?

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
michaela666
31. kvě 2024

Tesco má určitě chlazené - v oddělení mléčného v chlaďáku s bez laktózovým sortimentem.

miryp
31. kvě 2024

@2veverka Lidl a Albert určitě ne (tedy alespoň u nás nic), v Bille jsem dříve vídala, ale už dlouho ne a ani na jejich e-shopu ho nemají. Tesco a Globus je jistota, pokud nebude vyprodané. A nebo pak udělat nákup na rohlíku, tam ho mají také.

kacka1994
31. kvě 2024

podle me to z tesca a globusu stejne neni listove testo :/ ja jsem si ho koupila, ale je to proste jen tucne testo, ale ta struktura tam chybi :( adveni ma primo mouku na to listove a recept, ale nezkousela jsem :D

2veverka
autor
31. kvě 2024

@anonymous_ka Se ví, že ne, i když se jeho stavna plánuje od 30.let

2veverka
autor
31. kvě 2024

@miryp jj, díky moc. Taky to vidím na Rohlik. Škoda té Billy...

2veverka
autor
31. kvě 2024

@michaela666 díky za vysvětlení, právě bych nevěděla, kde to hledat

michaela666
31. kvě 2024

@2veverka Někde poblíž by měly být veganské chlazené potraviny jako másla, jogurty, sýry atd. K nám vozí Babické ( nebo tak nějak) balené ve fólii s modrou etiketou.
Dost často ho zákazníci hledání, ale jaká bude chuť to už nepovím.

hope09
31. kvě 2024

V Albertu mají 👍

linusha
1. čer 2024

@hope09 u nás v Albertu jej nemají a to mají hodně bzl produktů takže jak který

kacka1994
1. čer 2024

Holky a mely jste to nektera? 🙂 ja jo a podle me to je jen tukove testo ne listove, nikde tam ani nemi psane, ze je listove 🙂

hope09
1. čer 2024

@linusha Jo, to je možné, že to bude jen v těch větších 👍

2veverka
autor
1. čer 2024

@hope09 I tak díky moc za tento objev!