Lístky na hokej MS 2024. Máte někdo?

terez317
16. led 2024

Ahoj. Koupím lístky na ms v hokeji 2024. Budu ráda za jakýkoliv lístek, kde hraje česká republika, nejraději bych však byla za zápas s Kanadou nebo Finskem. Zájem bych měla o 4 vstupenky. Klidně i celodenní balíček. Budu ráda za cokoliv! Děkuji

irmamala
16. led 2024

Tak kdo si koupil listky, tak asi chce jit na hokej ne? 🙂 Krome prekupniku. Ja jsem kupovala par dni po zacatku prodeje a na cesko jsem nesehnala jediny. Tak jsem vzala cizi tymy a i tak staly skoro 7 tisic. Neumim si predstavit tu cenu u prekupnika pred stadionem.

kupi
16. led 2024

@terez317 na Bazosi pár lidi ještě lístky prodává, shanela jsem lístky hned od začátku prodeje a nakonec jsem koupila na " české " čtvrtfinále a doufám, že Češi postoupí ze skupiny.

ellyem
16. led 2024

@kupi aby ty listky byly prave, takhle z Bazose bych mela strach

martt
16. led 2024

@terez317 Pokud neseženeš takhle. Tak zkus před zápasem s Českou republikou koukat na různé bazárky. Může se tam pár lístků objevit od těch co nakonec nemůžou jít , ale je to vetsnou max. dva lístky najednou.

kupi
16. led 2024

@terez317 koukni ještě sem, ode dneška spustili dalsi prodej, tak jestli ještě něco je https://www.iihf.com/cz/events/2024/wm/static/5...