Holky jaké se vám více líbí jméno Laura nebo Linda? Stále ještě nejsem rozhodnutá nebo máte nějaké zajimavé tipy na jiná?
..asi zavisi od priezviska, ja by som brala asi Lauru a na ''L'' pridavam moje srdcove meno, ktore este pred rokom bolo v plane 😅 Livia, tak tu by som brala najsamvacsmi 😵
od dětství se mi líbilo Laura, teď zas víc Linda..to jsem ti pomohla, což 🙂
ja bych k tomu pristoupila ze dvou uhlu: jednak, jak to jde k prijmeni (navic pokud v nem je "r", tak bych sla do lindy) a pak bych se koukla, ktery je mene uzivany a to bych dala🙂 mne se taky libi obe.
@girl86clarres osobně se mi líbí víc Linda a myslím, že se jí to bude i líp vyslovovat, až se bude učit mluvit, z Laury často vzniká Laula
Mně osobně se víc líbí Linda a jak píší holky, závisí též na příjmení.
Jednou jsem šla po chodníku a naproti šel chlap a říkal dcerce Lavro 🙂))))
Mně se Laura moc nelíbí, zato Linda je nádherné jméno! Nikdy jsem si ho nevšimla, než se narodila mojí kamarádce 🙂 A jak mám s holčičími jmény problém a nelíbí se mi skoro nic, tak Lindu bych brala 🙂
mě se líbí spíše Linda, ale nevím jak by jsem jí řikala zdrobněle 🙂 jinak my máme Sáru
Víc se mi líbí Linda, Laura mi zní dost tvrdě...
Linda 🙂
Za mě zase Laura... 🙂
Já Linda, kamoška Laura - takže jsme nepomohly 😎 Z praktického hlediska záleží na příjmení, aby se k němu hodilo, dobře vyslovovalo. Jestli se nemůžete rozhodnout a líbí se vám obě jména stejně, zkuste kouknout na "číselné vibrace" těch jmen, najdete to na netu, jedná se o tabulku, kde jsou přidělena písmenům čísla, dělá se to i s přijmením a vyjde vám výsledné číslo a kouknete... třeba pocit z toho vám pomůže. Ale jinak jsou to obě krásná jména 😉
Mame Lindu.....Laura se hure vyslovuje.....JAchym ma spoluzacku ze skolky Lauru( nic mene starsi dceru maji Lindu) a rict mu to moc nejde furt ji rika Raula:D
Mně se líbí Linda 😉
já mám vybranou Lindu 🙂
Záleží na příjmení, ale křestní se mi víc líbí Laura. 🙂
Tahle jména se mi líbí obě 😉 , takže bych přihlédla k příjmení a do kalendáře (aby to nebylo blízko s narozeninami).
Linda
Mě se víc líbí Linda.
určitě Linda 🙂 je to můj favorit na druhátko 🙂
Linda, zni mi to vice česky 🙂
Linda, měli jsme ji v nejužším výběru také 🙂
Linda, chtěla jsem ho pro svoji dceru, je to nádherné vznešené jméno, ale nemohla jsem najít moc hezkých zdrobnělin, nakonec máme Lucii 🙂 a to se přesně hodí pro tu naši dračici 🙂
Ahojky, já mám pro případnou holčičku už cca 15 let vysněný jméno Laura. Bohužel manželovi se moc nelíbí.... ☹ A nakonec mi čekáme kluka, takže jsem nemusela zatím ani moc bojovat. Ale Linda je taky krásný jméno 🙂
@girl86clarres Linda....na Slovensku je teraz Laura jedno z top mien, tak ak tento trend dorazi aj do Ciech, budes aspon originalnejsia 😉
My budeme mít Lindu 🙂 ale obě jména jsou krásná
z těchto dvou bych si vybrala Lauru :o)