Lidl. Co se vám osvědčilo?

2veverka
21. lis 2023

Holky, chystám se právě udělat objednávku u Lidlu a chci se poptat, které výrobky máte oblíbené a co se vám osvědčilo v poměru cena-kvalita. Příklad: třeba lyžařské brýle mi připadají za dobrou cenu (i když my aktuálně nemáme helmu). Kolikrát se mi stane, že dodatečně si řeknu: a jó, vždyť to má Lidl. Hoďte mi prosím několik praktických tipů, díky.

sigyn
21. lis 2023

Za mě nebrat nábytek a sanitu. Brali jsme skřínky do koupelny a tedy bylo to poprvé, co se skřínka sestavovala tak, že se lepila lepidlem. Nemluvě o tom, že ani ne po měsíci začaly ze šuplíků vypadávat kuličky z ložisek. Což je dost fajn, když máte malé děti a po koupelně se postupně vysypávají kovové malé kuličky. Pak začali vypadávat i desky šuplíku. No prostě hrozný šunt. Chce to také koukat na hodnocení produktů. Nejlepší zkušenosti máme s Aku nářadím, pracovním oblečením a kuchyňskými spotřebiči či náčiním.

2veverka
autor
21. lis 2023

@sigyn Díky, mně právě taky připadlo, že mixéry apod. mají dobré hodnocení. Naopak pyžama... jsem považovala za kus hadru, nevím, jestli právem. Přitom taky mají slušné hodnocení...

veru181
21. lis 2023

Kupuju tam hlavně oblečení (hlavně dětské nebo když mě něco zaujme), letní! boty pro sebe, občas hračky a dekorace. I nějaké nářadí fungovalo dobře, ale něco naopak nic moc.

krisstina93
21. lis 2023

Já tam beru hlavně oblečení pro děti, to mi přijde super, povleceni, dřevěné hračky (plastové nic moc). Nářadí a spotřebiče tak půl napůl, měla sem kuchyňského robota a mixer a obojí za chvíli odešlo, asi záleží na jaký kus člověk natrefi. Brala sem loni noze, ty byly strašné, jeden se rozpadl hned po prvním použití.

2veverka
autor
21. lis 2023

@veru181 A boty prosím tě jaké?

2veverka
autor
21. lis 2023

@krisstina93 A ten mixér už se nedal vrátit? Hodnocení mají dobré.

konidana
21. lis 2023

@2veverka v lidlu kupujem naradi, cyklohadry, detsky oteplovaky a lyz.bundy, prosteradla. Kolobezky prej taky ok.

krisstina93
21. lis 2023

@2veverka vrátit se dal, jenom sem asi neměla moc stesti a většinou sem chytla nějaký vadný kus, na podruhé sem si pak koupila radši nějakou osvědčenou značku.

2veverka
autor
21. lis 2023

@krisstina93 JJ, a z oblečení pro děti co? Já jsem brala občas ponožky, prádlo, tepláky, ale z toho dalšího?

jaja01k
21. lis 2023

@2veverka Já tam ráda kupuju dětské oblečení, i oteplováky a lyžařské bundy. Pro sebe beru oblečení na doma, hlavně legíny. Jo a funkční prádlo pro děti i dospělé.
Jednou jsem zkusila bavlněná prostěradla, s těmi jsem spokojená nebyla.

krisstina93
21. lis 2023

@2veverka oblečení tam beru skoro vše, hlavně takové ty různé pogumovane kalhoty a bundy do deště/ sněhu. Oblečení pro miminka, různé licenční věci, co se dětem líbí. Brala sem tam třeba i snehule. Záleží asi na věku děti, ja mluvím hlavně o batolatech. Pro školáka už tam třeba nemají tak velký vyber a většina motivů se mu nelíbí no.

2veverka
autor
21. lis 2023

@jaja01k a mas prosim te pocit, ze to obleceni vydrzi? Ja jsem odtud mela pred lety pyzamo a po chvíli bylo seprané

budouci_maminka
21. lis 2023

Drevene hracky a funkcni obleceni pro deti

pipi_puncocha
21. lis 2023

Termoprádlo, tepláky a trenky pro děti. Dřevěné hračky super (máme hlavně kuchyňku + vybavení, různé puzzle, alá Montessori hračky). Naopak plastové za mě bída. Jo, a skvělý mají stojan na vánoční stromeček + světelné řetězy 😁

sigyn
21. lis 2023

Jinak ještě doporučuji čekat na víkend. V pátek bývají slevy na celé kategorie, v neděli často kupon na 200,- slevu, ale před Vánocemi těch akcí ubývá.

fifinka2020
21. lis 2023

@2veverka za mě boty byly top značky footflex -málokdy je mají, ale jsou hrozně mekkoucke (mají cosi tlumící doslap) a vydrží. Značka Esmara zato moc nevydržela. A z dětských beru holinky a případně tenisky na sport.

fifinka2020
21. lis 2023

@2veverka jinak já často beru oblečení pro děti- třeba takové teple mikci na zapínání se dají nosit na jaře místo bundy a jsou top, pak ponožky a takové spíš oblečení na běhání. Líbí se mi značka pepperts. Jinak kalhoty menším detem moc nesedí - většinou jsou obří a pak zas moc krátké. Ale třeba oblečení do deště je top poměr cena/výkon, i kombinézy, oteplovaky. Pak taky dětské hračky beru ráda (nejvíc koleje a vlacky). Pro sebe pyžama (ta jsou celkem ok), občas nějaké leginy na sport. Bacha na svetry a mikiny, ty jsem zatím moc dobre nenašla. A prostěradla za mě taky ok.

veru181
22. lis 2023

@2veverka Balerinky a kecky 🙂 Naopak se zimními jsem měla špatnou zkušenost, tam se hned utrhl zip. A moc se mi na tom e-shopu líbí, že při reklamaci nebo vrácení zboží neplatím poštovné, pošlu přes PPL parcelshop.

fire85
22. lis 2023

@sigyn ono se není cemu divit, kupovat nábytek v obchode s jídlem není dobrej nápad.