Holky, chystám se právě udělat objednávku u Lidlu a chci se poptat, které výrobky máte oblíbené a co se vám osvědčilo v poměru cena-kvalita. Příklad: třeba lyžařské brýle mi připadají za dobrou cenu (i když my aktuálně nemáme helmu). Kolikrát se mi stane, že dodatečně si řeknu: a jó, vždyť to má Lidl. Hoďte mi prosím několik praktických tipů, díky.
Kupuju tam hlavně oblečení (hlavně dětské nebo když mě něco zaujme), letní! boty pro sebe, občas hračky a dekorace. I nějaké nářadí fungovalo dobře, ale něco naopak nic moc.
Já tam beru hlavně oblečení pro děti, to mi přijde super, povleceni, dřevěné hračky (plastové nic moc). Nářadí a spotřebiče tak půl napůl, měla sem kuchyňského robota a mixer a obojí za chvíli odešlo, asi záleží na jaký kus člověk natrefi. Brala sem loni noze, ty byly strašné, jeden se rozpadl hned po prvním použití.
@krisstina93 A ten mixér už se nedal vrátit? Hodnocení mají dobré.
@2veverka vrátit se dal, jenom sem asi neměla moc stesti a většinou sem chytla nějaký vadný kus, na podruhé sem si pak koupila radši nějakou osvědčenou značku.
@krisstina93 JJ, a z oblečení pro děti co? Já jsem brala občas ponožky, prádlo, tepláky, ale z toho dalšího?
@2veverka oblečení tam beru skoro vše, hlavně takové ty různé pogumovane kalhoty a bundy do deště/ sněhu. Oblečení pro miminka, různé licenční věci, co se dětem líbí. Brala sem tam třeba i snehule. Záleží asi na věku děti, ja mluvím hlavně o batolatech. Pro školáka už tam třeba nemají tak velký vyber a většina motivů se mu nelíbí no.
Drevene hracky a funkcni obleceni pro deti
Termoprádlo, tepláky a trenky pro děti. Dřevěné hračky super (máme hlavně kuchyňku + vybavení, různé puzzle, alá Montessori hračky). Naopak plastové za mě bída. Jo, a skvělý mají stojan na vánoční stromeček + světelné řetězy 😁
Jinak ještě doporučuji čekat na víkend. V pátek bývají slevy na celé kategorie, v neděli často kupon na 200,- slevu, ale před Vánocemi těch akcí ubývá.
@2veverka za mě boty byly top značky footflex -málokdy je mají, ale jsou hrozně mekkoucke (mají cosi tlumící doslap) a vydrží. Značka Esmara zato moc nevydržela. A z dětských beru holinky a případně tenisky na sport.
@2veverka jinak já často beru oblečení pro děti- třeba takové teple mikci na zapínání se dají nosit na jaře místo bundy a jsou top, pak ponožky a takové spíš oblečení na běhání. Líbí se mi značka pepperts. Jinak kalhoty menším detem moc nesedí - většinou jsou obří a pak zas moc krátké. Ale třeba oblečení do deště je top poměr cena/výkon, i kombinézy, oteplovaky. Pak taky dětské hračky beru ráda (nejvíc koleje a vlacky). Pro sebe pyžama (ta jsou celkem ok), občas nějaké leginy na sport. Bacha na svetry a mikiny, ty jsem zatím moc dobre nenašla. A prostěradla za mě taky ok.
Za mě nebrat nábytek a sanitu. Brali jsme skřínky do koupelny a tedy bylo to poprvé, co se skřínka sestavovala tak, že se lepila lepidlem. Nemluvě o tom, že ani ne po měsíci začaly ze šuplíků vypadávat kuličky z ložisek. Což je dost fajn, když máte malé děti a po koupelně se postupně vysypávají kovové malé kuličky. Pak začali vypadávat i desky šuplíku. No prostě hrozný šunt. Chce to také koukat na hodnocení produktů. Nejlepší zkušenosti máme s Aku nářadím, pracovním oblečením a kuchyňskými spotřebiči či náčiním.