Ahoj Holky, kde nakupujete spodní prádlo? Myslíte si že cena ovlivňuje kvalitu....máte zkušenosti s nějakými e-shopy?
Dnes založený nick, aby to zase nebyl nějaký fake 😕
ne není to fake 🙂
upřímně po ťamanech se mi nechce moc poběhávat, je však pravda, že to u nich moc nestojí.
Známá mi doporučila kalhotky-podprsenky.cz tak jestli neznáte něco podobnýho. Mám zkušenosti jen s bonprixem - tam mi to většinou nesedělo...
obyčejné v lídlu..
to máš jedno hele, ono se to stejně šije všechno v číně... po eshopech mám namysli... kvalitní jedině hodně drahý spodní prádlo... 😉
ahoj, tak jsem vyzkoušela nakoupit v tom e-shopu na spodní prádlo. 24.6. jsme objednala a 25.6. jsem měla prádlo doma. Vzala jsme si toho víc abych měla dopravu zdarma nad 999,- překvapilo mě, že vše co mi přišlo mě sedělo.
Posílám typ na dobrou sportovní podprsenku, vzala jsem si je i v jiných barvách a jsou super. Nosím po doma i na běhání a posilovnu.
Zrovna jsem nakoupila asi pět různých podprsenek po netu ...a příště asi raději osobní nákup, všechno stejná velikost dle značení, ale ve skutečnosti každá jiná.. Ta, co vypadá největší, z té mi při chůzi vypadává “vybavení “, pod oblečením ty hrbolky přes okraj podprdy nevypadají nic moc a spravovat to furt je děs (koupená z bazaru, ale nepoužitá, původně z Makra)..Pak mám jednu z levnějších z Quelle, ta je spíš menší a moc toho nepodepře...no na nic si nehraje, to je fakt. Můj favorit- krásně tvarovaná, ač jsem se bála, že bude malá, tak krásně sedí, nikde nic nevyčnívá, žádný boule: zn. Triumph..takže tady se osvědčilo připlatit. Od vietnamců jsou občas dobré takové ty obyč. hladké s kosticí bez švu přes prsa...bez vycpávek...a za pár korun.
Stejně bych ale potřebovala tu paní, jak vždy radila v Nahá jsi krásná, aby mi řekla, jakou mám velikost vlastně🙂.
@tomana23 Pokud pro sebe a gaťky, tak mimo několika značkových krajkových kalhotek vedou ťamani, aneb bavlněným spoďárům za 29 kč se nic nevyrovná...Pohodlí, a není škoda je vyhodit 😀