Máte prosím někdo přehled,na kolik mě na letišti Ostrava vyjde snídaně pro dítě a dospělého? Letíme se Smart Wings a tam teda ceny moc příznivé nejsou.... 😔😔 A protože děti budou vstávat o půl druhé ráno a letíme až v pět,tak ať je netrápím úplně hlady.
@alpakovo Letěli jsme v září ráno. Jídlo sebou! Otevřené jen pití, šílená řada. V letadle sice byly croissanty, ale v nich lístek salátu a plátek sýra. Vzali jsme si obložené housky, dětem se může vzít rozumné množství pití. Na nákup čehokoliv na ostravském letišti opravdu zapomeň.
Do letadla si muzes vzit jidlo, jake chces, akorat nesmi byt tekute. A pokud mas deti, tak i to tekute (kapsicky, presnidavky), ale ty ti musi zkontrolovat (musis dat na bezpecnostni kontrole samotne do misky na prujezd rentgenem, to same piti pro deti). Takze chleba s necim uplne v pohode, to same ovoce. Ted se mi podarilo na Mallorce "propasovat" i lahev 1,5l vody pro nas, jakoze je to rezervni piti pro deti (ty mely svoje lahvicky jeste). A jinak pro nas si vzdycky pronasime kontrolou prazdnou lahev a za kontrolou si tocime vodu, akorat teda ne v jiznich zemich, kde neni moc ok voda.
Moc všem děkuji za rady,takže nám udělám snídani doma a sbalim
@misamisenka Dobrý den, můžu se zeptat kde v OV na letišti si točíte vodu? Nikde jsem tam nic nenašla a v úterý jedeme znovu, tak bych toho ráda využila 🙂.
@jana.vichova z Ostravy jsme nikdy neleteli, ale ve Vidni, Bratislave, Brne a Praze jsme vzdycky tocili v pitku nebo na zachode, kdyz nebylo pitko. Lepsi urcite mit mensi lahev nez velkou petku.
@misamisenka děkuji
@alpakovo
prehled nemam ale muzes jim neco zabalit s sebou,nemusis kupovat na letisti.Navic jestli letite v 5 rano tak tam ani nebude asi nic otevreneho.Je to malinke letiste.