Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte, jestli se dá hormonální nerovnováha spravit jinou formou než jen hormonální léčbou. Mám totiž šílené problémy s výkyvy hormnoů, ale nechci do sebe cpát prášky. JSem spíše zastánce přírodní medicíny. Děkuji za radu
Nebo vyzkoušej Femigard, ten srovnává funkci ženských orgánů a podobné ženské potíže.
Díky za rady! Určitě s tím něco začnu dělat, je to čím dál horší. Myslela jsem, že hlavní problém je v mé blokované kostrči, ale tu už mám napravenou, cvičím a problémy s PS a MS jsou fakt šílené!
Obnovuji téma, nemáte někdo jiný zaručený prostředek, jak se po porodu dát hormonálně zase do kupy?
Už jsem musela absolvovat kvůli extrémně silnému krvácení kyretáž, te´d byla znova zase na spadnutí...dostala jsem hormony a pak se uvidí...
Na netu jsem našla dobré reakce na Sarapis
Opět obnovuji toto téma - potřebovala bych vědět, zda existuje nějaký přírodní preparát nebo homeopatika na "zklidnění" premenstruačního syndromu - můj hlavní problém jsou spíše psychické stavy, kdy nenávidím sebe a také okolí,jsem na zabití, manžel ze mě šílí a já pak také 🙂 Jiné potíže (jako bolesti hlavy, břicha,...) vůbec nemám. Antikoncepci/hormony brát nechci. Existuje něco?
ahoj, je mi 25 uzivam proveru abych dostavala menstruaci, proveru beru 8 let,,, ale z hormonalni lecby pokazde dostanu candidu, prosimvas neznate, nekdo prirodni metodu jak dostavat pravidelnou menstruaci, bylinky, cokoli kdybyjste nekdo vedeli tak mi napiste na muj email g.mile@seznam.cz dekuji. doktoru se uz ptat nebudu, bo mi zjistili pco,zvyseni muzskeho hormonu, nechci cely zivot brat chemii. lekari mi nijak nepomuzou, reknou bohuzel, vic neporadi, a to jsem chodila i k soukrome lekarce co jsem za jeji navstevu platila 300kc. nasla jsem, si 4gynekolozku. kdyby jste cokoli vedeli piste dekuji gabka
Ahoj barik, myslím, že by to mohlo jít klasickou homeopatií - četla jsem, že dokáže upravit nebo obnovit menstruaci po HA anebo pomoct otěhotnět, zkus se pozeptat nějakého homeopata 😉