Lázně... Co na to váš manžel, přítel?

wendystan
27. bře 2021

Ahoj 🙋🏼‍♀️
Holky, vy, kteří jste odjeli na 3+ týdny do lázní.... Jak to zvládli vaše polovičky?
My po deseti letech budeme poprvé tak dlouho od sebe a mám z toho takový strach, že se mi ani nikam nechce....

martulka88
27. bře 2021

@wendystan Byla jsem sice tehdy sama, ale pokid nemáš hodně malé děti, jeď. Já měla navíc bonus, že jsem si zaplatila jednolůžko (byla jsem v Luhačovicích) a měla našetřeno, także jsem neřešila útraty - kavárny, dárky, veřejný bazén, muzeum... Kamarádce tam jezdil manžel a spal u ní na pokoji (teď to asi nejde, takže alespoň by mohl přijet třeba na pár hodin). Jinak hrozně to uteče a nabereš fyzickou, ale i psychickou pohodu. Nejlepší rozhodnutí, co jsem mohla udělat.

haskre
27. bře 2021

@wendystan byla jsme na 4 týdny ve Frantiskach,přes celou republiku a byl to neuvěřitelný relax...potkala jsme super holky,moc si to tam uzila...manžel za mnou po 3. Tydnech dojel na vikend....a pro vztah to bylo zpestření a člověk se fakt moc těšil na toho druhého...ale člověk si tam fakt strasne odpocinul jak psychicky tak fyzicky....a utika to strasne rychle jak tam mas program takže toho se neboj....

keksik002
27. bře 2021

@wendystan nez se vam stihne zastesknout pojedete domu. 🙂

wendystan
autor
27. bře 2021

Holky děkuji ❤️ zítra odjíždím do František, tak to snad nějak dáme. Bohužel za mnou manžel nemůže ani na návštěvu😢

klokanka31
27. bře 2021

@wendystan Když jsem byla malá, tak moje máma jela na měsíc do lázní. Ona si to tam mega užívala, nejen s ženskými 😒 a my doma trpěli, protože táta byl hrozně žárlivý a vzteklý... Takže ne vždy to asi polovičky snáší dobře.

adenka84
27. bře 2021

Ahoj byla jsem 2x a vždy dobrý. Jezdil za mnou každý týden i tam se mnou přespával. Uteklo to rychle a to jsme byla v lázních ještě po staru 4 týdny.

emamaira
27. bře 2021

Byla jsem loni se synem, manžel za námi přijel až po třech týdnech. Z čeho máš obavy? Nám to uteklo jako nic a bylo to moc fajn 🙂

wendystan
autor
27. bře 2021

@emamaira mám obavy z toho, že jak se mi bude stýskat, tak si to tam nežiju... Doufám, že se tam alespoň seznámím s nějakou fajn paní, abych tam nebyla sama.

zuzekk
27. bře 2021

neboj, to bude dobrý... už jsi velká samostatná holka. Tvé obavy chápu, ale čas běží strašně rychle, za pár dní budeš balit domů. Chod hodně ven, mysli na to, proč jsi tam přijela, při každé kúře si to opakuj, užívej si sluníčko a jídlo a hodně spi! Napiš nám, jak se tam máš🙂

haskre
27. bře 2021

@wendystan ve Frantiskach je nadherne strasne moc hezkých tras na procházky to si uzijes neboj!

wendystan
autor
27. bře 2021

Jen tak mimochodem... Kolik jste měly tašek a kufrů? 🤔
Přijde mi, že toho mám moc 🙊

wendystan
autor
27. bře 2021
andelka
27. bře 2021

Na tři týdny úplně luxus. Já tolik měla na 4 dny 😁
Určitě to zvládneš. My jsme na sebe taky hodně zvyklí, ještě zamilovaní ( ano i po 7 letech), dýl jak týden jsme bez sebe nebyli a jen když to bylo nutné ( sluzebka). Ale je to důležité, já ti úplně závidím. V současné době bych vypadla kamkoliv. Věřím,že si najdeš program a uteče ti to. Můžete si volat, vidět se..dnešní možnosti jsou bohaté. Je náhodou fajn si po druhém trochu stýskat a těšit se na sebe.

wendystan
autor
27. bře 2021

@andelka my budeme mít 10 let a jsme závisláci oba dva...🤦‍♀️ 🤣 a ještě do toho na mě pes hází takové oči 🤦‍♀️😁
Když to tady čtu, tak se začínám těšit ❤️

lennus
27. bře 2021

@wendystan Odjela jsem, když měl syn tři roky. Jezdili za mnou vždy na víkend. Zvládli jsme to všichni dobře. Já si lázně hrozně moc užila!

lennus
27. bře 2021

@wendystan Psala jsem tu o lázních článek, mrkni.

martulka88
27. bře 2021

Já měla velký kufr, cestovku a tašku s botama :D

haskre
28. bře 2021

@wendystan taky tak obrovský kufr jednu mensi tasku a batuzek takže v pohode!do vlaku mi pomohl manžel a z vlaku průvodci 😄užívej 😎jela bych hned znovu ❤️

lachtanice86
28. bře 2021

Ja bych jela hned.

zuzekk
28. bře 2021

@wendystan To máš akorát. Na babky rutinerky jen s kabelkou a piditastickou nehleď, posilaj si bagáž napřed😀

zelenaesmolda
28. bře 2021

@wendystan
tri tydny fakt nejsou zadna dlouha doba

lennus
28. bře 2021

@wendystan Věcí si vem hodně, není tam levné praní a ve městě bohužel žádné prádelny. My něco přeprali v koupelně a něco jsem vždy poslala po manželovi a dovezl mi čisté, ale ty píšeš, že návštěva manžela nebude.

kamino
28. bře 2021

Neskutečně závidím - po úraze jsem si zaplatila 10 dní rehabilitace na Malvazinkách a mít víc peněz, jsem tam určitě déle 🙂) Užívej, když můžeš 🙂

wendystan
autor
29. bře 2021

Holky je to tu super 😊 už jsem aklimatizovaná ❤️

wendystan
autor
29. bře 2021

@lennus článek je super, děkuji 😊