Prosím o radu - používají vaše školní děti (chlapci 1.stupeň ZŠ) látkové kapesníky? Nebo pouze papírové? Pokud látkové, jakou velikost (dámskou malou x pánskou velkou)?
Děkuji🙂
Syn má v aktovce balíček papírových pro jistotu kdyby něco, ale po kapsách má a používá látkové v dámské velikosti, pánský by byl zbytečně velký.
U nás jen papírové. Měli si do školy na začátku roku přinést každý krabičku kapesníků, takové ty vytahovací, aby co nejmíň rušili při výuce, až budou někde hrabat a hledat kapesník.
ve škole mají k dispozici papírové. Dávám jim i balíček do aktovky, kdyby náhodou. Doma máme látkové. Dětem stačí dámská velikost.
U nás jedu látkové kapesníky jen já, všem ostatním se to ekluje a používají papírové. Na prvním stupni jsem měla dětské a dámské, později pánské. Mám v živé paměti školu v přírodě (už nevím jestli 4., 5., nebo 6. třída), kde jsme s kamarádkou obě měly velkou rýmu a denně jsme si praly naše kapesníky v umyvadle, vyháněly z nich nudle, a kapesníky pak sušily na topení😅. Myslím že jsem na tu velkou rýmu měla už pánské.
Děkuji za odpovědi 🥰
Všichni u nás doma pouze látkové. Kluci na prvním stupni buď dojeli s těma dětskýma kapesníkama, nebo jsem vyčlenila kostkované a neutrální z dámských (moje). Pánskou velikost až později, ono i ty kapsy na gatích by ten obr kapesník hůř pobíraly🙂 Ale mám drobné kluky, tak možná je to i tím.