Laserová depilace, ráda bych znala vaše zkušenosti

dana3262
10. led 2016

Rada bych znala vaše zkušenosti s laserovou depilaci. Já sama jsem byla už 18x a pořád to roste. Vždy v období, kdy chodím, tak to roste málo a když mám pauzu (přes léto, tak hodně) Nechodím na IPL, je to nějaký jiný laser. Prý ucinejsi. Zajímavéalo by mě, jestli se touto metodou někdo zbavil chloupků úplně a jak dlouho vám trvalo ošetření. Já mám všechny partie a kosmeticka (podle mě dobrá) to dělala asi 45-50min. Ptala se, jestli mě to nepali, když viděla zarudnuti, osetrila mě panthenolem, dávala dostatek gelu. Teď je tam nová, včera mě měla za 15min hotovou, dává málo gelu, pálí to jak blazen, navíc si gel námaze např.na obě nohy a než udělá jednu laserem, tak na druhé gel zaschne a o to víc to pálí.
Prostě mě zajímá, jak se to dělá standardně.
Jo, a ještě mám dost problém s tím, že gel se maže na tělo steteckem. Stejným např.na horní ret a stejným mezi nohy. Ta původní kosmeticka, co dávala gelu hodně ho ještě s těla sbírala spachtli a vracela do nadobky. Samozřejmě odevšad. Takže si představují, že jsem na puse měla gel, který měl někdo přede mnou na intimnich partiích. To mi přijde dost šílené tedy. Proto mě zajímá, jak se to dela jinde.

renca1978
10. led 2016

Ja chodim na depilaci na soukr.plastickou chirurgii do kosmetaku bych nikdy nesla....Maji pristroj Gentlelaser a jsem max.spokojena.zakrok je sice bolestivy ale pak se leduje a nakonec namaze Triamcynolon...Chodim tak po 4 mesichich.Depiluji Horni ret,podpazi a trisla.Ale uz chodim 7 let a stejne to roste...sice hodne pomalu ale sem tam nejakej chlup se najde☹

lednova
20. únor 2016

Já mám zkušenost spíš špatnou. Chodila jsem na plastiku, chtěla jsem jen pár chloupků u jednoho ústního koutku. Aktivní sestra jich vzala víc a teď mi rostou chlupy po obličeji a hodně na krku - tam jsem ani o ničem nevěděla. Je fakt, že jsem byla jen 5x a teď trhám... ☹ Jsem naštvaná, že jsem tam kdy šla. Jinak chloupky mám světlé.

dana3262
autor
20. únor 2016

@lednova jakože ti po laseru začaly chloupky růst víc 😱😱??

lednova
21. únor 2016

Jo. Ty co mi epilovali, ale o kterých jsem vůbec nevěděla - tzn. ty, které jsou jinak úplně ty neviditelné pod bradou a na krku - tak tam si teď vytrhávám černé chlupy. ☹

terkavil
31. kvě 2019
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.

Dobrý den
já mam supr zkusenost zde https://www.aetherinstitute.com/cs/
hned po prvnim osetreni mi vymyzely jemne chloupky a ty hrubsi po par take uplne
top

unicorna
19. lis 2020
Uživatel unicorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od unicorna.

Ahoj holky, já bych se také ráda zbyvila chloupků jednou pro vždy. Už jsem z toho holení žiletkou tak unavená a pokaždé mě to baví míň a míň a naposledy už jsem se opravdu ošklivé řízla do intimních partií a to už opravdu nechci zažít 😒 Prosím tedy o doporučení nějakého studia. Já pokukuji zatím po informacích tady https://epilace-laserem.cz/ Ale teda dost mě vyděsila zkušenost zakladatelka téhle diskuze. 18x na toto jít mi přijde nepředstavitelné a hrozně drahé.