Holky poradíte mi prosím kvalitní nepropustnou podložku nebo chránič matrace na velkou postel? Děkuji.
ja kupovala uz nekolik tady https://www.4home.cz/hledat/?c=cs-CZ&q=chranic+... , zalezi na velikosti, kvalita dobra, jen se nesmi davat do susicky. Ceny taky priznive.
Od emitexu nebo na webu dobryspanek, doporucuju nekupovat ty prosivane clovek se na nich hrozne poti a blbe schnou, nejlepsi je za me frote a z druhe strany nepropustny nater, bomba jsou i ty co jsou z obou stran bavlna a nepropustnavrstva je uvnitr ale jsou o dost drazsi
Já kupovala na 4home a teď mají velké nepropustné prostěradlo v akci v Jysku za 400, máme ho už několik let a jsme spokojení. Jen pozor, některé chrániče matrace nejsou to samé jako nepropustné prostěradlo. Máme i ty nejlevnější chrániče matrace z Ikea, a ty rozhodně tekutiny propouští.
Na dovolené jsem si vyzkoušela spát na froté podložce od Emitexu a bylo to hrozné, strašně jsem se potila. Synovi jsem kupovala teď prošívanou Balance 90X 200 cm z 4home za 300 Kč a je super.
Super odkaz dala Fyii, jen vybírejte aby měla symbol přeškrtnuté modré kapky, to znamená, že nepropustí tekutinu skrz.
Koupila jsem ve zdravotnických potřebách za 400 na jednolůžko. Podobnou mám i pro dítko v postýlce. Navrch froté, vespod taková slabší guma. Pěkně rychle schne a dá se prát na 95.
Ahoj,ja mam nekolik anavy latkovych pul podlozek. Dite se na tom nepoti,davam pod prosteradlo. Cena kolem 250 kc.
@lejkas scanquilt (cca za 800,-)