Ahoj,
nemáte,prosím,některá zkušenost s tímto kurzem? Jsem na RD a chtěla bych tento čas nějak efektivně využít a pak se v tomto oboru i živit. Nevíte náhodou,jestli se takovýto kurz pořádá i v Hlučíně nebo blízkém okolí? Přinejhorším můžu dojíždět i do Ostravy,ale ideálně,kdyby byl jen 2-3 dny v týdnu a s možností splátek.
Za Vaše zkušenosti děkuji 🙂
Manzel ho ma. Z nejake pitome vyhlasky ho musel delat, ale DiS v tomto oboru a rikal, ze to byly vyhozene penize. Ze skoly ma 1000x vice vedomosti a znalosti,.ktere denne vyuziva ( je soc.pracovnim)
Díky holky,ale já jsem měla na mysli přímou obslužnou péči především v domovech pro seniory,ne práci v kanceláři. Byla jsem si tu práci v jednom domově vyzkoušet a vzali by mě hned,jen pokud bych měla ten kurz. Prostě klasická péče o nemohoucí lidi,toalety,oblíkání,koupání,jídlo... A jen tak mimo,nevíte,prosím,někdo,jestli je možné zažádat o úhradu úřad práce,když jsem před rodičovskou dovolenou byla nezaměstnaná,ale teď jsem právě na té RD?
@verka4d Ja si ho taky dělala při RD, ale nikdy mi k nicemu nebyl. Odborne vzdelani v oboru ti to nenahradi...