Kuří oko u dětí?

zutinka
12. kvě 2018

Zdravím,můžou děti mít kuří oka na noze?

terezapetrova
12. kvě 2018

@zutinka za me ano. Nicméně neni to treba bradavice?

pajita
12. kvě 2018

Muze byt, ale je spatne zvolena obuv (utlacuje nohu), take to muze byt bradavice

bimm
12. kvě 2018

Dcerama bradavici z plavani ze skolkou jak chodi...je todost caste...chodime ji ted zmraz.dusikem a nemuzem se ji. Uz 2mes.zbavit😶😐

zutinka
autor
12. kvě 2018

Také jsem přemýšlela zda to není bradavice.No nevím

pajita
12. kvě 2018

@bimm zkuste od K.Hadka molusan je jak na bradavice, tak i molusky a neni tak agresivni jako primo cesnek 🙂

jeklovka
13. kvě 2018

Může. Zkus nám dát fotku.

zutinka
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zutinka
autor
22. kvě 2018

@pajita tak dcera ma bradavice na chodidlech.Máme jít na dusík.Čtu jak to bolí tak nevím?Co pomůže?

zutinka
autor
22. kvě 2018

Jsou ty bradavice infekční? chce to nějaké opatření?

baris
22. kvě 2018

@zutinka já jsem měla jako malá (cca 2-3 třída) 3 kuří oka na palci u nohy. Nejdříve mi naši dávali náplast na kuří oka - ale s nulovým účinkem. Několikrát jsem byla na vypalování dusíkem - ale také bez účinku. Nebolí to (alespoň co si pamatuji), ale je to nepříjemné, obzvlášť pro dítě.

Nakonec se taťka rozhodl, že mi sám udělá "operaci". Nohu mi odmočil a pomocí nůžek a nože mi kuří oka vyřízl. Nevím, komu bylo více zle - jestli mi nebo taťkovi. Mamka byla zavřená vedle, protože se na to nemohla koukat 🙂. A od té doby mám klid. Dokonce jsem nemusela měsíc korzovat po chodbě (starší ročníky si jistě vzpomenou, že o přestávce jsme museli chodit po chodbě dokola jak blbečci). Dr. sice málem šlak trefil 😲, ale od té doby nic - díra zarostla. 😉

pajita
22. kvě 2018

@zutinka na dusik bych nesla, neni zaruceny ze se toho zbavite, zkusila bych molusan nebo neco na bradavice z lekarny, jako posledni moznost dusik 🙂

zutinka
autor
5. čer 2018

@pajita máme samolecbu bradavky a když to nezabere tak dusík.