"Kuchař" Láďa Hruška

palkovaadela
11. říj 2014

Jsem vážně jediná, která tohoto p_tomce, který má tu drzost říkat si kuchař nemůže ani vystát?! 😠 Upřímně je mě z těch jeho hnusů, které "vaří" na zv_acení! To jsou bez urážky tady v té naší šílené zemi lidé tak hloupí co jen aby "ušetřili" budou "vařit" a jíst takové hnusy?! Jako koláčky z taveného sýru ( který je sám o sobě "zdravý a dobrý" jak blázen ) a salát z kuřecích kůži to je tak odporné, že mě to ani hlava nebere 😖

nicol22
11. říj 2014

Já s tebou teda souhlasím 🙂

liska01
11. říj 2014

Nejsi jediná. 🙂 Jak ho někde zahlédnu, přepínám. 😀

vendulka
11. říj 2014

@palkovaadela tak něco je teda hnus, s tím souhlasím,ale má i dobré recepty, sice nejsou jeho ,jsou od diváků a z internetu,ale pár jsem jich zkusila a musím říct, že byly výborné, třeba houskový knedlík, nikdy jsem ho neuměla,ale tak jak to ukázal on to zvládnu taky a chutná skvěle.Myslím, že to není jen o tom vařit levně, proč kolikrát utrácet za drahé potraviny, když to jde jednoduše a levně?A nevím, že by si říkal kuchař 😝

palkovaadela
autor
11. říj 2014

@nicol22 Díky díky díky! 😀 Jsem ráda že v tom nejsem sama! 🙂

indy2
11. říj 2014

Ja ho neresim.. preci jenom nervy mam jenom jedny a zaludek a zdravi take 😀 takze ho nesleduji, nectu a je mi dobre 🙂 to, ze je v nasem state "popularni a slavny" me ale neprekvapuje.. bohuzel 😵

jaja.m
11. říj 2014

A to jsou v te Nasi zemi lide bez urazky, tak hloupi, ze zakladaji takovehle diskuze.Jen proto, aby se to tu zas hadalo? Takze asi tak 😉

palkovaadela
autor
11. říj 2014

@liska01 Díky 😀 no já byla dneska zděšená když na mě ten jeho ksicht koukal z tv před 12 málem mě kleplo 😀 musela jsem to hned přepnout ale chuť na oběd mě hned přešla...
@vendulka Myslím, že jen díky němu to neumíš knedlík není tak lehký jak se zdá a chce to zkoušet a vypilovat toď vše... Ale vařit jde levně a jednoduše i normálně ne tak jak on většinu věcí nacpe do hrnku do mikrovlnky atp...
@indy2 No já ho neřešila ale poslední dobou ho vidím a slyším všude... Otevřu net tam reklama na tu jeho "kuchařku" tam reklama na pořad zapnu tv tam to samé a když zapnu rádio?! No neee on je tam živě prostě děs děs!! 😀 Ale dokud v ČR lidi nezačnou trošku přemýšlet a neskočí hned na každou blbost u které se hlásá "levně a rychle" tak tady takoví p_tomci se budou mít vždy skvěle...

kammka
11. říj 2014

vím, že takové vaření předvádí taky, ale já jsem viděla jen tu hrůzu dršťkovku z kuřecích kůží.. už mi o ní vykládala kdysi jedna paní, se kterou jsem jezdila busem, když čekáte na zastávce, tak aby řč nestála, tak někteří lidé melou o 107.. ale ostatní jídla, která podle receptů diváků vařil, mi tak příšerná nepřipadala, já si teda nemyslím, že by objevil Ameriku, skoro všechno jsem znala z dřívějška.. to si prostě musíte vybrat...kolikrát co předvádí herci a zpěváci v pořadech o vaření, zahradničení a kutilství na veřejnoprávních kanálech, to taky žasnu..já bych se jím tak nezabývala, kdo se o zdravé vaření zajímá, s tím to nehne a kdo ne, tak tomu stejně není pomoci..

pigpeppa
11. říj 2014

Nejsi jediná. Levných lidových jídel na dlouhej týden před výplatou jsou plné dvě Vaňkovky, ale úroveň je někde úplně jinde.

palkovaadela
autor
11. říj 2014

@jaja.m Prosím tak si říkejte, že jsem hloupá jestli Vám to udělá dobře, mě to netrápí jelikož mě absolutně neznáte a nic o mě nevíte 🙂 ... A pokud vím tak tady to fórum neslouží jen na rady ohledně dítek atp., ale i na to, aby si tady maminy mohly postěžovat nebo podebatovat o čem zrovna chtějí 😉 ... Když se to Vám nelíbí a nechcete sdělit svůj názor na toto téma tak sem nechoďte a nečtěte děkuji je to naprosto jednoduché... 😉

palkovaadela
autor
11. říj 2014

@pigpeppa Právě to je to nejhorší! Existuje spousta jídel za pár korun ale na úrovni úplně jiné... Ale on je novinka tak prostě lidi na to letí... A asi jsem pitomá protože to nedokážu pochopit 😒 Sama vím kolikrát se stane, že se něco semele a máme nějaké nečekané vyšší výdaje a pak se musí vařit pár dní "úsporněji" ale není to nic těžkého, aby to bylo chutné a levné ale hlavně jedlé...

llluckaaa
11. říj 2014

Období nejabsurdnějších receptů má Ládik bohužel už za sebou 😀 Jednu dobu jsem se na to schválně dívala, abych se pobavila, jakou kravinu zase předvede, ale už to není ono 😒 Najednou chystá i to, co jsem zvyklá dělat i já (třeba domácí lučinu nebo paštiku ap), takže není čemu se smát.
Náhodou jednu dobu byly koláčky z taveňáku hit, většina mých kamarádek je zkoušela a pochvalovala si je. Ale teda nepamatuji se, že bych o nich někdy slyšela, že si někdo myslí, že jsou zdravé 😉
Ať si klidně každý vaří to, co mu chutná a na co má, ne?

vendulka
11. říj 2014

@palkovaadela a tak asi o tom moc nevíš, bo necpe vše do hrnku a do mikrovlnky, navíc několik receptů jsem znala už předtím než on je dal do televize...navíc já si potrpím na kvalitní potraviny a nemůžu říci, že vše by byly sračky, ano z něčeho se mi otáčí žaludek,ale třeba lučina, co na té je špatného než jen to, že je to jogurt?

kija
11. říj 2014

Já bych ani neřekla, že Hruška je novinka, ani mi nepřijde, že by byl teď nějak hodně vidět, i když na zprávy na Nově teda nekoukám... Pro mě za mě, ať si každý dělá, vaří a jí co chce. Mně to žíly netrhá 🙂

jaja.m
11. říj 2014

@palkovaadela Jen sem kopirovala cast vety z Vaseho prispevku.podle Vas je hloupi kazdy, kdo vari podle hrusky a podle me zas lidi co zakladaji takovehle diskuze 😉 a to je vse.dale nema cenu se vyjadrovat.krasny zbytek dne

berenika39
11. říj 2014

@palkovaadela proč se na to koukás?

lenicka07
11. říj 2014

@palkovaadela Tak super že znáš tolik chutných a levných jídel, klidně se poděl, já už nějak nemám inspiraci a pořád vařím to samé dokola... Nicméně k Hruškovi, je mi to úplně šumák ať si vaří co chce, akorát nemám ráda takové to kategorické odsouzení všeho, např. tu domácí lučinu se chystám vyzkoušet (né kvůli tomu že to "vaří "Hruška, ale že jsem slyšela na to chválu z více míst) a mimochodem ty koláčky z taveného sýra jsem jedla už kdysi a sice jsem si klepala na čelo co je to za blbost ale byly vážně moc dobré.
Malilinko bych teda měla výhrady k tvému vyjadřování, asi je to jen můj pocit, nicméně si myslím že vynecháním jednoho písmena z určitých slov z toho kulturnější vyjadřování neuděláš...

terezapetrova
11. říj 2014

checht, ja zas nemuzu vystat Babicu ajeho hatlapatla 😀 prijde mi, ze takto umi varit snad každý dospely ale ne každý nastesti leze do TV 😀 jinak ještě radsi napisu, ze Babicovy hatlapatla nesleduju jen nekdy při serfovani omylem zahlednu 😉 a ted se tesim kolik budu mit negativnich komentu 🙂

pigpeppa
11. říj 2014

@terezapetrova Já se na něj koukám na Telce, po něm dávají nějakou kravinu, ale moc se mi líbí pozorovat výrazy hostů - jednou tam měl jednu, která na něj koukala, jak kdyby tam vařil člověka, jindy zase obaloval chřest v těstíčku a jeho host (ženská) se ptala "a to jako proč?". Mě to baví 🙂

terezapetrova
11. říj 2014

@pigpeppa vidíš to jsi me privedla na myslenku, ze z uplnejch blbosti se da vždycky udelat sranda tak ja to nekdy zase zkusim tady by to mohlo jit 😀

gosa22
11. říj 2014

já teda taky nemusím spíš Babicu, je to matlal patlal...zkuste od Hrušky domácí piškotky, jsou parádní a malému moooc chutnají a vím, co do nich dávám...a ta falešná rajská je taky fakt dobrá...všechno není ok, ale takhle bych ho nehanila...jsou horší 😉

terezapetrova
11. říj 2014

@terezapetrova opravuju se - ne vždycky ale myslim, ze dost často. Pamatuju se jak jsem se často mlatila smíchy u Premka Podlahy 🙂

terezapetrova
11. říj 2014

@gosa22 beru Te do tymu 🙂

terezapetrova
11. říj 2014

chi to se mi podarilo poprvy poslat tady něco sama sobe 🙂

jennnyg
11. říj 2014

@pigpeppa a nenapsala byste mi jmena tech Vankovych kucharek prosim? Dekuji 😉

sarriku
11. říj 2014

Já taky nemusím moc Babicu, ten ze sebe dělá kuchaře, říká, kde všude nevařil a nakonec vaří jak totální amatér jen pro prachy a proto, aby to mělo barvu. Nechápu ten jeho foodstyling.
A Hruška mi zase tak nevadí, spíš mě žere, že si leští prase a slávu nad tím, že kopíruje něčí recepty a dělá z toho životní styl a že je to úplně v pořádku...
Já jsem třeba zkoušela ty krupicový knedlíčky s žahourem a když o nich mluvím, neříkám, že jsou podle Ládi Hrušky on mu ten recept taky někdo poslal, je to jen takový pseudokuchtík, živí se na něčich nápadech. Vyhovuje mi ale, že vím, co do toho dávám, když "vařím", některý recepty jsou fakt humus, ale když to někomu chutná...krčím rameny a ptám se, jestli to patří do televize. Už takhle naše česká kuchyně stojí za prd a furt si jede ve svých kolejích a tihleti delikventi tomu moc nepomáhají.

sulemina
11. říj 2014

@palkovaadela až na to, že slavný kuchař Sapík, což je VIP kuchař ceněný mezi desítkou nejlepších kuchařů v republice psal, že jeho vnučka podle něj dělá rohlíčky, miluju tohle snobství české a ještě ten jazyk, nadávat někomu do pitomců, úroveň..já na něj nekoukám, ale nepotřebuju si honit triko

sulemina
11. říj 2014

@sarriku a proč by česká kuchyně se měla měnit, myslíš, že turisti chtěj českou pizzu, to jen blbý český národ vše naše potlačuje a najednou jí jen sushi a mořské plody jsou top jídlo

sarriku
11. říj 2014

@sulemina mě se třeba líbí přístup Polhreicha s tím, jak říká, že se nemusíš přecpat kachnou se sedmi a mít pocit, že sis dal dobře do grgánku. Na co? Spíš jsem to špatně zformulovala. Česká kuchyně se měnit nemusí, to spíš přístup ke stravování a stolování.

sulemina
11. říj 2014

většina kuchařů, co byli vyhlášeni jako nejlepší kuchaři v ČR uvedla, že nejhorší kuchyřský zločin na zdraví je smažený sýr, hranolky a tatarka, no a přiznejme, kdo z nás si ho jednou občas s chutí nedá